Halk TV canlı yayınında ''PKK'ya neden terör örgütü diyemiyorsunuz?'' sorusuna cevap veren HDP'li Milletvekili Erol Katırcıoğlu skandal ifadeler kullandı.

Katırcıoğlu'nun, ''Allah aşkınıza bir annenin çocuğuyla, bir babanın oğluyla ilişkisi arasına biz nasıl mesafe koyabiliriz ki" büyük tepki çekti. Katırcıoğlu konuşmasının devamında, ''PKK bu toprakların insanlarından oluşuyor ve bizim seçmenlerimizin çocukları veya akrabaları dağa çıkmışlar ve PKK’yı kurmuşlar." dedi.

Yorumlar 66 Yorum Var
  • faruk 14.02.2022 21:54
    bunlar kürt kardeşlerimiz adıyla sürekli prim yapmaya calıştılar hangisi bir gün diyarbakırdaki annelerin yanında oldu olamazlar hepside aynı kafa ya sahip insanlar türkiye bölünsün de ne olrsa olsun halk tv de bunun canaklıgını yapıyor
  • battalgazi66 17.07.2021 21:06
    Hmmm cok manidar o zaman devlet coluk cocuk oldurse haklimi diyecegiz ....bu mantikla olmaz teror bitmez devletede yapacak tek sey kalir toptan surmek yada yoketmek...
  • mehmet ali 16.07.2021 23:15
    Müşrikler hz. peygambere söyleyecek hiçbir olumsuz söz bulamadıklarında kendilerince çare olarak "baba ile oğulu ayırdı" demişlerdi, Bu da benzer tersten versiyonu mantık aynı, hakikati görmemek adına kendilerince ürettikleri zırvalıklar, terörü anne-baba -oğul ilişkisinin içine sokuşturmak hezeyandır. Hz. ibrahim, hz. nuh örneklerinde baba-oğul ilişkisini öğrensinler.
  • Vanlı 16.07.2021 16:03
    zateen vatandas biliyor hdepe bunların böyük abisi inkat edilemez
  • bro 16.07.2021 16:03
    adam haklı hdp yerden bitmedi oranın halkı seçim yaptı ve kazandı ... bazen bunu gormek gerek..
Daha fazla yorum görüntüle