Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Umurlu Emirdoğan Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar yangın çıkartacaklarından şüphelendikleri üç kişinin içinde bulunduğu aracı durdurdu. Ellerindeki sopa, kürek ve taşlarla kendilerine saldıran öfkeli kalabalıktan kaçan şahısların bir başka nedenle bölgede bulundukları öğrenildi.

Olay Emirdoğan Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre; yabancı uyruklu olduğu ileri sürülen şahıslar, otomobil içerisinde bölge halkı tarafından durduruldu. Araçta yapılan aramalarda, benzin ve çeşitli maddeler olduğu ileri sürüldü. Vatandaşlar, ellerinde kazma ve küreklerle araca saldırdı.

YANGIN ÇIKARMAK İÇİN ORADA DEĞİLLERDİ

Olay yerinden kaçarak uzaklaşan otomobildeki üç kişi jandarma ekipleri tarafından durduruldu. Şahısların alınan ifadelerinde iddia edildiği gibi yangın çıkartmak için değil, bir başka nedenle bölgede bulundukları öğrenildi.

(MANŞET GAZETESİ -MUSTAFA ÇELİK)

Yorumlar 31 Yorum Var
  • Mazotçi 05.08.2021 18:18
    İçimden gidip itfaiyeye yardım etmek geliyor ama plaka farklı ve o bölgeye uzak olunca korkuyorum beni de yakar bunlar
  • Münafık 05.08.2021 17:43
    Nedenleri neymiş
  • Mgl 05.08.2021 17:27
    Hassasiyet üst noktada,ülkenin hassas olnası güzel ancak dikkatli olunması lazım,provakasyonlara gelinmemeli, tam anlaşılmalı...
  • Muhammed 05.08.2021 17:18
    Yahuu millet ne yapsın kolaymış Bi empati yapın bir saatte bütün emekleri malı mülkü canı yandı siz olsanız ne yaparsınız. Böyle bir dumanlı şüpheli sahaya aracınızla benzin şaşalları ile giriş yapıyorsunuz sonuç Tabiki böyle olur kolay mı kardeşim. Yorum yaparken biraz empati yapın bu Millet kendi öz toprağının bekçiliğini yapmıcaksa nereyi yapacak..
  • Mali 05.08.2021 16:12
    Ulan devlet var devlet her tutugunuzu linç ediyorsunuz polis var asker var onlaa bırakın emniyet işini
Daha fazla yorum görüntüle