Durağa tam yanaşmayan otobüse binmek üzere olan 2 kişiye, emniyet şeridinden hızla gelen ehliyetsiz sürücü çarptı. 2 kişinin ağır yaralandığı kaza anları, otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul’da, E-5 karayolunda Beylikdüzü istikametinde seyreden belediye otobüsü, Büyükçekmece mevkisinde durağa tam yanaşmadan kapılarını açtı.

O sıra otobüse yaklaşan iki yolcuya, emniyet şeridinden hızla gelen ehliyetsiz sürücü çarptı. Yolculardan biri çarpmanın etkisi ile yola savrulurken, diğeri kaldırıma savruldu.

Yaşanan anlar otobüs kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde otobüsü durağa gelmesi, yolcuların otobüse yaklaşması ve kaza anları yer aldı.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Vatandaşların ilk müdahalesinin ardından sağlık ve polis ekiplerine haber verildi.

Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

Ehliyetsiz sürücü gözaltına alındı.

“DURAĞA TAM SIFIR DEĞİLDİ”

Olaya şahitlik eden Emrecan Ertürk isimli bir vatandaş, gördüklerini şu ifadelerle anlattı:

“Burada otobüs yolcu indiriyordu. Beyaz araç emniyet şeridinden geliyordu. Durakta bekleyen 2 yolcu vardı. Araç onları fark etmedi ve bir anda çarptı.

Çarptıkları yolculardan birisi yola fırladı diğeri kaldırıma çarptı. Çarpan sürücünün de ehliyeti yokmuş. Ambulansı aradık geldiler. Yolun ortasında yatan adamın durumu ağırdı alnı açılmıştı. Kaldırımda yatan arkadaşın da kafasında kırıklar vardı. Ambulans geldi onları götürdü.

Otobüs emniyet şeridinin diğer tarafındaydı. Durağa tam sıfır değildi. Üst geçit kullanılmadığında da burada buna benzer kazalar oldu.”

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Muhaberat 10.08.2021 16:12
    Nerede işbilmez varsa işe alıyorlar. Zaten bu işe alımların nasıl yapıldığını Chp İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas açıklamış ve "100 kişi alınıyorsa işe, 35 CHP, 15 İYİ Parti, 15 diğerleri, 20-25 de İBB kariyer üzerinden gidiyor. Süreç bu şekilde.” demişti yani 100 kişinin 65'i chp-ip-sp-hdp'lilerden 25'i kariyer bilgisi üzerinden alınıyormuş eder 90 kişi... eee peki geriye kalan 10 kişiye ne oluyor onlarda gökten zembille mi yoksa rüyalarınıza girerek mi işe alınıyor! işte bu haberde ki gibi Otobüs Şoförünü yandaş dolmuşçu ve taksicilerden alırsanız böyle yol ortasında yolcu alır indirirler, aynen belediye çalışanı olmadan önce yaptıkları gibi!
  • Göztepeli 10.08.2021 14:47
    Bu otobüs ve dolmuş şöförleri her ilde aynı durak bomboş olmasına rağmen durağa yanaşmıyor sebep oluşturan otobüs şöförü ikinci de taksi şöförü o tobüs yolun ortasında durmasada durağa yanaşsa insan gibi o takside solundan geçer gider tek suçlu OTOBÜS ŞÖFÖRÜ HERKEZ İŞİNİ İYİ YAPSIN YAPMAYANA YOL VER GİTSİN
  • Teyyare 10.08.2021 14:25
    O otomobil sürücüsü hatalı,yalandan haber yapmayın
  • Vesselam 10.08.2021 14:12
    Bir hayvana çarpmış olsa kıyamet kopardı. İnsanlara çarpmış.. Bir hayvan bedeli kadar ceza çekmez.
  • HALİL İBRAHİM 10.08.2021 13:51
    ne biçim durak yapmışlar adamlar tam düz durak yapamaz mıydı ilerki yolun bitişini de içeri çekerek
Daha fazla yorum görüntüle