Sinop'ta sağanağın sele neden olduğu Ayancık ilçesine bağlı Yenikonak köyünde sele kapılan tek katlı evin yıkılıp, sel sularına kapıldığı ve beraberinde yan binaların çatısına çıkan bazı vatandaşların da ellerinde beyaz örtü sallayarak kurtarılmayı beklediği anlar, anbean cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • ayancikli 11.08.2021 17:28
    Şuan durum çok vahim. İnsanlar evlerinde mahsur. Elektrik su yok. Sokaklarda 1 m su var. Ana köprü yıkılmış. Bağlantı yok. Çok kötü durum var. Derhal yardım edilmeli. Ancak kara yolu iptal. Sanırım ölü de var. Yetkililere ya yeterli bilgi gitmiyor. Ya da onlar da çaresiz
  • misafir 11.08.2021 14:33
    Neden seli durdurmuyorsunuz? Su akar yatağını bulur. Akacağı yer belliyke ev yapın olur mu ihmal etmeyin. Sonuçta ne yapalım kader der geçersiniz. Ama mutlaka rica ediyorum, ısrar ediyorum mümkün olduğunca karadaniz bölgesi gibi yağış alan yerlerde mutlaka dere yataklarına ev yapın. Bir de taş ocağı yapmak için yerleşim yamaçlarındaki ağaçları da kesin. Sel az gelir heyelan da gelsin. Bana ne ki, sonuçta doğruyu söylersen bu ülkede hain derler. Önemli olan parti, önemli olan işin doğrusu değil.
  • cvs 11.08.2021 14:11
    almanyada da millet dere yatağına ev yapıyor, bu nedir arkadaş kimse akıllanmıyor mu? Eskiler bizden katbekat daha akıllıymış, hiç düzlüğe ev yapmamışlar. Zor da olsa sert kayaçlara yamaçlara yapmışlar.
  • Fatih Mehmet 11.08.2021 13:35
    Şimdi diyecekler mi acaba yangına körükle gidenler. Niye seli durdurmuyor sunuz. Yangın, sel, deprem büyük afetlerdir. Bunlara karşı toplumlar tüm güçlerini birleştirerek her türlü müdaheleyi yaparlar. Aklı olan eski dere yataklarına, çukurlara ev yapmaz. Selden zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun.
  • kayseri38 11.08.2021 13:33
    dere yatağına yapılan evler..
Daha fazla yorum görüntüle