Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir apartmanın asansörüyle tavanın arasına sıkıştıktan sonra boşluğa düşen bebek hayatını kaybetti.

Kızılpınar Mahallesi'nde yaşayan Gülperi Karaşal, 9 Ağustos'ta çocuklarıyla evinden çıktıktan sonra asansöre bindi. Karaşal, bebek arabasındaki 2 aylık çocuğu Avzem Ada'yı zemin katta indirmek istediği sırada, asansör kapısı kapanmadan yukarıya hareket etti.

Asansör ile tavanın arasına sıkışan Avzem Ada, 6 metre yükseklikten boşluğa düştü. Apartman sakinlerinin haber vermesi üzerine sağlık ekiplerince Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Avzem Ada, buradan İstanbul'daki bir hastaneye sevk edildi.

Avzem Ada, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis, olay yerinde inceleme yaptı.
Öte yandan anne Karaşal'ın bebeğini asansörden kurtarmaya çalışması, apartmandaki güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar 48 Yorum Var
  • Serhat 13.08.2021 15:52
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmakta üstümüze yok. Asansörler kapi kafasina göre acilip kapanmaz yada kapi acik haraket etmez. (Her ne olursa olsun) kontrolpanel den kaynaklanan sebepten ötürü yapar yada sensörler islevligi yitirmismistir. ("Meslegin icinden geliyorum.")Burda kesin ve kati olarak bakim yapan firma sucludur. Periodik bakimlar yapilirken kontrolpanelden baslayarak en ufak sensöre kadar kontrol edilir. Yazik günah El kadar Sabi, sorumsuz bir isci yada firmanin sorumsuzca davranisindan dolayi hayatini kaybediyor.
  • Memo 13.08.2021 12:30
    Ya arkadas herkes telefona kadına suç buluyor.Herkes aynı hareketi yapiyor.Asansör nasıl kapı kapanmadan önünde biri varken hareket eder.
  • mrt 12.08.2021 23:06
    Şu akıllı denen telefonlar milletimize yaramadı maalesef
  • muratbey 12.08.2021 22:35
    cep telefonu ile ilgilenmese belkide kaza olmayacaktı
  • Yuh ya 12.08.2021 21:59
    Insan cocugu yerine elindeki o telefona bakarsa sonuc bu olur otursun bir düsünsün bakalim neden diye .
Daha fazla yorum görüntüle