Sel felaketinin en çok etkilediği bölgelerden olan Kastamonu Bozkurt'ta bir vatandaş, aracın içinde mahsur kalarak sele kapıldığı anları videoya kaydederek paylaştı. Vatandaşın o anlarda "İnşallah cam kırılmaz, su girmez içeriye" dediği duyuldu. 

TRT Haber'deki görüntüde selin etkisiyle aracının içerisinde sürüklenen bir vatandaş, o anları kaydetti.. Vatandaş, çevresindeki diğer araçlar ve malzemelerle birlikte Bozkurt Meydanı'na doğru sürüklendiğini söyledi.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • mökçl.p- 13.08.2021 22:25
    Allahım korusun Allahım şifalar versin Allahım şehitlerimize Rahmet eylesin
  • Pablo 13.08.2021 20:52
    Yani sel baskınları devam edeceğine göre bunun tedbirinin alınması gerekiyor. Dolayısıyla bu tedbirler alınmaz ise alacak hükümeti veya devleti başımıza getireceklerdir.
  • vay be arkadaş 13.08.2021 20:03
    Türkiyemiz şunu öğrenemedi.doğal su yataklarını bozar betonlaştırır ve etrafına ev yaparsanız sonuç kaçınılmaz bakın size br örnek vereyim malatya yeşilyurtta beyler deresi içindeki ağaçlar kesilip dere yatağının her iki yanına yürüme yolları yapılıyor ve beyler deresi köprüsü hem baraj hem köprü..şimdi size kaçınılmaz sonu söyleyeyim ilerde sel gelirse dere yatağındaki 50-100 senelik kavakları kesip köklerinden çıkardıkalrı için sel yeşilyurtu yutacak baraj suyu engelelyemediği ve köylerden gelicek tomruklarla patlıacak ve köprüde kalmıyacak ve diğer taraflarıda sel basıcak ve hayvan insan ölümleri olucak bunu yazın bir yere
  • halil 13.08.2021 19:18
    Dere yatağındaki eve su, elektrik, doğal gazı kim veriyor!!
  • Zzzzzz 13.08.2021 18:26
    Gordukki parti marti iktidar muhalefet olmasinı gectik, kimse bir iş yapmiyor iş yapanda yapmis gibi. İs bittikten sonra Allah a emanet. Parayi alan üskudari geciyor
Daha fazla yorum görüntüle