Halk TV ekranlarında Türkiye'ye yönelik çirkin bir ithamda bulunuldu. Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi programına konuk olan Birgün gazetesi yazarı Timur Soykan, "Türkiye Suriye'de çocukları öldürüyor" iftirasını attı.

TÜRKİYE'YE ÇİRKİN İTHAM

Soykan, "Komşumuzu yaktık yıktık. Binlerce çocuğun ölmesine, kadının ölmesine, insanın ölmesine neden olduk. Ondan sonra çıkıp 'biz çok büyük gücüz' dedik" ifadelerini kullandı.

SUNUCU KONUYU DEĞİŞTİRDİ

Programın sunucusu Arslan, bu sözler üzerine "RTÜK kızacak. Neler neler söyledin. Ben katılmıyorum. Biz yardım istediler de gittik" diyerek konuyu değiştirmeye çalıştı.

Yorumlar 177 Yorum Var
  • Hüseyin 18.08.2021 20:27
    Bunlar bu ülkenin insanı değil, yok yok.bunlar sureti insan karakter ve kabiliyeti köpek bile olamayacak mahluklardir. en temel insani değerlere sahip olsalar olup bitenleri bu derece saptirmaz ekmeğini yediği ülkeye ihanet etmez. Cenabı Allah bütün yarattıklarına karşı adil olduğundan hala karınları doyuyor. Benim gibi kullara kalsa onun bu ülkeden yediği her lokmayı elimle midesinden geri çıkarırım. Ama onlar Allah'a da sukretmezki.
  • vedat 18.08.2021 16:06
    Lan alçak PKK nın öldürdüklerinden bahset. Kankan Esed 60 bin Suriyeliyi katletti ona bir çift lafın yok mu dinsiz Rafızi. Adam olsan zaten Birgünde yazmazsın. Türk ordusunu çocukların nasıl karşıladığını dünya biliyor. Esedi de git Türkiyedeki rasgele bir suriyeliye sor da cevabını al alçak.
  • Toprak 18.08.2021 10:32
    Baş yalancılar
  • Hakkı 18.08.2021 09:43
    Ya bu haber yanlış bu adam Amerika'nın adamı onu kendi ülkesi için söylemiş
  • reha 18.08.2021 09:26
    Peki bunlar hangi ülkenin insanları
Daha fazla yorum görüntüle