CHP'li Engin Altay, KRT TV'de Afganistan'da yaşanan gelişmeleri değerlendirirken Başkan Erdoğan'ı hedef alarak, "Taliban'ın cisimleşmiş hali" ifadelerini kullandı. AK Parti hükümeti içinse Altay "Haçlılara rahmet okutur" dedi.

Canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, Afganistan'daki son gelişmelerle ilgili konuştu.

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Altay, skandal ifadeler kullandı.

CHP'Lİ ALTAY: ERDOĞAN TALİBAN'IN CİSİMLEŞMİŞ HALİDİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Taliban'a benzeten Altay, "Erdoğan bir gaflet uykusunda değilse ki bir gaflet uykusunda olmasını arzu ederim bu noktada. Erdoğan Taliban'ın cisimleşmiş halidir" diye konuştu.

"AK PARTİ HAÇLILARA RAHMET OKUTUR"

Erdoğan düşmanlığıyla iyice sınırı aşan Altay Haçlılara da rahmet okuyarak "Moğollar bu memleketi bu kadar ağır istilaya tabi tutmadı. Haçlılar bu kadar ağır istilaya tabi tutmadı. Timur bu memleketi bu kadar ağır hasar tahribat yaratmadı. Bunların istilası Moğollara, Timur'a ve Haçlılara rahmet okutur." dedi.

GEÇEN HAFTA DA ENGİN ÖZKOÇ ERDOĞAN'A HAKARET ETMİŞTİ

Engin Altay gibi CHP Grup Başkanvekilliği görevinde olan Engin Özkoç da geçen hafta KRT TV ekranlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etmişti.

Özkoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'diktatör' demişti.

Yorumlar 352 Yorum Var
  • Gksl 27.08.2021 00:14
    Bu şeref yoksunu zavallılar içip içip konuşuyorlar....tacizci tecavüzcü soyguncu vurguncu bizansın çocukları... gerçek türk kanı taşıyanlar bunların gerçek yüzünü görür
  • Volkan 26.08.2021 01:19
    Kendi kininizde boğulun vatan hainleri
  • BALTACI 25.08.2021 18:11
    Türkiye’deki en büyük Haçlı külübü Kılıçdaroğlu CHP si ve AŞ ortakları dostları bunların alayı Haçlı konsülü bire abbaaasss
  • kral 25.08.2021 15:25
    Bunlar nerede yetişiyor merak ediyorum.
  • Reis'e kurban 25.08.2021 15:19
    Tipine bak cevap vermeye gerek var mı anlarsın zaten. Siz Reis'in tozunun kiri bile olamazsınız. Haydi geldiğiniz yere yalan torbaları. Allah sizlere fırsat vermesin vatanı da satarsınız milleti de. Geçmişte yaptığınız gibi..
Daha fazla yorum görüntüle