Fahrettin Koca yaptığı paylaşımda, yoğun bakımda yatan bir hastanın sözlerini paylaştı.

Hasta Uğur Çalışkan, “Ne olur, bilinçsiz insanları televizyona çıkarmayın. Herkes konuşuyor, sağlık siyasetle karışıyor. İnsanlar doğru bilgilendirilmiyor. Daha düne kadar ben de aşı olmayın diyordum.” ifadelerini kullandı.

Bakan Koca, ''Uğur Çalışkan, 35 yaşında, mühendis. Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde 20 gündür yoğun bakımda.'' açıklamasında bulundu.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • şule 25.08.2021 10:11
    bakın bu işe muhalefet eden bir mualefet partisi var mı ; yok. neden çünkü korkuyorlar hepsi bu . inşallah bizi yaratan bizi korur. amin.
  • yahya 25.08.2021 10:08
    işte küreselciler filim çeviriyor. birini ilaçla hastalatmışlar insanların aklıyla alay ediyorlar. Allah'a dua ediyorum tez zamanda kıyamet kopsun da dünya küreselcilere de kalmasın. amin.
  • ibrahim yıldırım 25.08.2021 09:51
    Şurada bile aşı karşıtı yazı yazıp adını yazmaktan imtina edenler var.... aşının gelecekte yapacağını söylediği bir çok zararı anlatan sosyal medya medyumları ....En az 1 düzine aşı oldukları için şimdiye kadar doğru düşünme yetenekleri kaybolmuştur zaten ,kanmayın bunlara ...kaos çıkarmak için uğraşıyorlar... Tüm insanlık aşı karşıtı üstün ırkı yok etmeye uğraşıyor.... :)
  • ibrahim yıldırım 25.08.2021 09:47
    Burada ve başka sosyal platformlarda aşı veya hastalık ile ilgili yorum yapan geneli müstear isim kullanan tipler ,taksi şoförünün bile işime karışma dediği yerde aşı ile ilgili ne bilip de konuşuyorsunuz... milletin kanına giriyorsunuz.. 100 yıldan fazladır aşı kullanılıyor,zararları varsa bile ki illa vardır ....Ama bebek ölümlerinden tutunda genel yaş ortalamasına kadar 1 asırda geldiğimiz pozitif durum ortadayken hala bu kim olduğu bile belli olmayan bu insanlara kanıp işkence çekmenin bir alemi var mı?
  • çatçat 25.08.2021 09:26
    Bu aşının 1 tane bile yan etkisinden bahseden yok. Hiç grip olmayacak mıyız, hasta olmayacak mıyız.. Sanki aşı olunca ölümsüz olacaz, hasta olmayacağız. Madem çok güveniyorsunuz aşıya da üretenden sağlık bakanına kadar neden hiç kimse sorumluluk kabul etmiyor. Neden ruhsatı yok... Kandırmayın.. İnsanların günahına girmeyin..hesap var.. İSTEYEN OLSUN.. ZORLAMAYIN. BASKI YAPMAYIN.
Daha fazla yorum görüntüle