Pursaklar Belediyesi temizlik işçileri tarafından altın dolu bir cüzdan bulundu. Kendi imkanlarıyla cüzdanı sahibine ulaştırmaya çalışan temizlik çalışanı, örnek davranışıyla gönüllerde yer edindi.
Pazar günü geç saatlerde cüzdanını kaybettiğini belirten Selahattin Murat içinde bir adet altın bileklik ,bilezik, iki adet doğal gaz kartı ve bir miktar nakit bulunduğunu kaydederek , “Cüzdanımı bulan pursaklar belediyesi çalışanına ve belediyemize çok teşekkür ediyorum. Helal malmış ki geri döndü” diye konuştu.
Cüzdanı bulan temizlik çalışanı Hüseyen Aktaş ise, “Gece vardiyasında çalışırken saat 6 sularında gözüme bu cüzdan çarptı. İndim aşağı ve kontrol ettim. İçinden altın çıktı. Daha sonra temizlik işleri müdürümüze haber verdik. Doğal gaz kartından telefon numarası adres vs. tek tek uğraşıp kendisine ulaştılar. Çok şükür teslim ettik” şeklinde konuştu.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Hanif 26.08.2021 23:27
    Allah razı olsun
  • Hanefi 26.08.2021 09:09
    Bulan insan evladı ve allah korkusu olan bir insanmış onu yetiştirenlere ne mutlu
  • misafir 26.08.2021 08:36
    Temizlik görevlisi kardeşimizi tebrik ediyorum. Dinimiz İslam bunu istiyor, gereğini yaptı tebrik ediyorum.
  • Mikdat 26.08.2021 01:26
    İşçi değil mal sahibi beni etkiledi, helal malın zayi olmayacağını herkese gösterdi müthiş, işçiye gelince her müslümanın yapması gereken şeyi yaptı, yüzde 99 müslümanı olan bir ülkede bunun gibi nice helal süt emmiş insanlarımız var elhamdülillah
  • Yanlış olan ne 26.08.2021 01:01
    Neymiş? Okumayan kimselere "cahil" denemez, Adam olmayanlara da "okudu" diye alim veya arif denemez. Sağ olsun, var olsun. İşte özlenen insan tipi. Hep de aynı kesimden çıkıyor. Bundan anlıyoruz ki, bir şeyler ters gidiyor. Nedir acaba?