İstanbul'dan belediyeye ait toplu taşıma araçlarının arıza yapması ve yolcuların çektiği çile görüntüleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Sultanbeyli'de çekilen görüntülerde körüğü kopan İETT aracının yolun ortasında durmasıyla trafik durma noktasına geldi. Diğer otobüslerinde yolun dar olmasından dolayı geçemediği yolda vatandaşlar evlerine yaya olarak gitmek zorunda kaldı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • havin 26.08.2021 11:19
    metrobüs kullanıcısıyım araçlar hurda olmuş ne bakım var ne bişey.geçen gün birinin tavan kaplaması koptu.neyse ki ayakta yolcu yoktu.benim kolumu sıyırdı milim farkla.daha kötü günler yakın
  • OSMANLI 26.08.2021 10:15
    istanbul yansada batsa da koksada otobüsler marmaray ne kadar kötü yaparsa yapsın bu başganları hazır kitlenmeye hazır bi kitle olduğu için yapılanlara hiç ses çıkarmazlar.... yazık oldu şehri istanbul a eyyyy geziciler bir ağaç gitti diye ortalığı yıkanlar nerdesin istanbul gittti. sesinizide mi kitlediler...
  • Sakaryalı Mustafa 26.08.2021 09:57
    AKP arabaları eskitip CeHaPe'ye vermiş napsın İmamoğlu dimi.Temel atmama, metro kapatma, teröre destek tiyatrosu, kitapları, terörist yandaşlarına destek gırla.Maşallah her şey çook güzel oluyor.
  • Kerim 26.08.2021 09:14
    Alınmış otıbüslerin bile bakımını yapamıyan bir zihniyet. Seneye freni patlayanlar lastiği patlayanları da göreceğiz.Eskiden her sene yeni otobüsler alınırdı.Herşey çok güzel oluyor da biz mi göremiyoruz acaba?
  • Murat 26.08.2021 08:54
    Bu kazalar bişey değil yalnız birgün bu kazalar canlara sebep olur.
Daha fazla yorum görüntüle