Halk TV'de skandalların ardı arkası kesilmiyor. İsmail Saymaz ve Özlem Gürses, Çorum'da Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren kadını hedef gösterip, hakaretler yağdırarak hedef gösterdi.

Çorum'da iş insanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu, sokakta gördüğü bir vatandaşın halini ve hatırını sordu. Sorulan soruya "Sağ ol, çocuklarıma dokunma" cevabını alan Kılıçdaroğlu, arkasını dönüp yürümeye devam etti. Daha sonrasında ise kadının "Hadi yürü, yürü" diye bağırması sosyal medyada gündem oldu.

HALK TV'DE HEDEF GÖSTERİLDİ

Yaşanan olay sonrası Halk TV'de Özlem Gürses, kadının kimliğini deşifre edip, adresini vererek hedef gösterdi. İsmail Saymaz ise haddini aşarak bir anneye 'rezil' yakıştırmasında bulunarak hakaretler yağdırdı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından konu hakkında yaptığı açıklamada, "Bir anne hakkında TV’de çocuğunun elinden alınmasına varacak kadar nezaket ve vicdan sınırlarını zorlayan ifadeler kullanıldı, hakaret edildi. Bir anneye, bir kadına yönelik hakaret ve sözlü psikolojik şiddet içerikli yayın nedeniyle program hakkında inceleme başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 362 Yorum Var
  • berber 30.08.2021 02:21
    korkmayın bişey olmaz o annenin ellerinden öperim şovu önlemiş dümenden çocuğu okşayıp resimler çekip amanda ne kadar insancıl sevgi dolu dedirtmek istedi anne mani oldu millet ona onlarca defaa yürrüüü demiş lakin adamda surat kösele islam alemi kan ağladı onbinlece çocuk öldü yıllardır o taraflarda bezi yok kimi keklemeye kalkıyor ucuz siyaset hadi hep beraber yürrrüüüü de ense traşını görelim
  • Memleket 30.08.2021 01:11
    Kemal Kılıçdaroğlu orada bir kelime edemedi havlamak geride kalanlara düştü herhalde .Özgürlük özgürlük diyorsunuz ya işte ispatı özgür hür iradesi ile bir anne çocuğuna dokundurmak istemedi çok da güzel etti .NOKTA
  • Fatih 30.08.2021 00:48
    Bir annenin elinden evladı almak mı Kemal e sevdirmedi diyemi ? PKK yı sevmeyenin çocuklarını ellerinden aldığınız gibimi ? Okadar uzun boylu değil beyler bu ülkeyi ne gazeteciler nede sizler yönetiyorsunuz bu ülkenin kanunları bu ve bunlar gibi çöplük horozu gibi istediğini söyleme cesareti gösterenlere gerekeni yapacaktır yapmalıda
  • ömer 30.08.2021 00:37
    saymaz bu kadar gaz almışken kadını bir de idam etseydiniz. Ben olsam bende dokundurtmazdım
  • Seriii 30.08.2021 00:22
    Bunlar bae cia ve mossadın ajanları ülkeye kin ve düşmanlık pompalıyorlar ,acil yasa çıkmalı.fondaşın musluğu kapatılmalı.ya fondaş olacan yada yandaş ben ülkem için yandaşım.
Daha fazla yorum görüntüle