Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'la mücadele için yürütülen aşılama kampanyası kapsamında oyuncu Demet Akbağ ile şarkıcı Sertab Erener'in yer aldığı kamu spotu hazırlandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, "Kolları Sıvıyoruz" sloganıyla yürütülen Kovid-19 aşılama kampanyası kapsamında hazırlanan, Akbağ ile Erener'in vatandaşları aşı olmaya çağırdığı kamu spotunu paylaştı.

Akbağ, kamu spotunda, "Uzun bir süredir tüm dünya pandemiyle savaşırken doktorlar, hemşireler, sağlık çalışanları, konunun uzmanları fedakarca çok büyük mücadeleler verdiler. Bu mücadeleye aşı olarak biz de katkıda bulanabiliriz. Aşı olmayı ihmal etmeyelim. Sadece kendimizi değil, tanımadığımız insanları da hastalıktan koruyalım." ifadelerini kullandı.

Erener ise "Ne hastanelerimiz dolsun ne de sahnelerimiz boş kalsın. Çözüm basit ve kesin. Ancak sıramız gelince aşı yaptırarak özlediğimiz normallere dönebiliriz." dedi.

Sağlık Bakanlığının aşılama çalışmalarının geniş kesimlere ulaşması için "Kolları Sıvıyoruz" sloganıyla yürütülen kampanyada Haluk Bilginer, Şener Şen, Candan Erçetin, Okan Bayülgen, Ezgi Mola, Cem Yılmaz, Kıvanç Tatlıtuğ, Ahmet Özhan, İlber Ortaylı, Zeynep Bastık, Sevcan Orhan, Acun Ilıcalı ve Cedi Osman kamera karşısına geçerek toplumu aşı olmaya davet etmişti.

Yorumlar 30 Yorum Var
  • doğruyu söyle 06.09.2021 13:33
    banker kastelli reklamlarınada ünlüler çıktı ama sonuç olumsuz oldu şimdide aynısı aşı adı altında içinde civa ve alüminyum bulunduğu resmen kanıtlı zehirli sıvılarda olacak ve şimdiki aşıya methiyeler düzenleyenler bakalım o zaman nereye kaçacak
  • eyt taner 04.09.2021 13:52
    80 lerdeki banker kastelli şarlatanlığı aklıma gedi dümene gelme türkiye diren sağlığın satılıyor. margarin reklamlarındaki gibi dolaplar dönüyor. radrasyonlu çayları millete satan bakan gibi amaç milleti zay etmek bunlar yalanlarla nere varmak istiyor rte bu arada sana güle güle seni bilim heyeti seni kurtaramayacak onlar seni batırıyor
  • A.Yılmaz 03.09.2021 15:35
    Destek verecek başkasını bulamadınzda bu iki yimi buldunuz
  • Walter Reez 02.09.2021 00:43
    Aşı şirketleri kesenin ağzını açmış... Milyarlar dönüyor bu pazarda...
  • Gurbetçi vatandaş 01.09.2021 19:33
    Uzun bir gözlemleme ve kararsızlığın ardından dun ailece ilk doz asimizi olduk . tedbir bizden şifa Allah dan salgınında vardır sebebi hikmeti. ayrıca bütün devlet büyükleri bu yönde fikir beyan ediyorsa bize de uymak düşer.
Daha fazla yorum görüntüle