Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yeni dönemde PCR testi zorunluluğu nedeniyle aşı olmayanlar için PCR zorunluluğu uygulamaya girdi.Peki vatandaş bu zorunluluğa nasıl bakıyor?

Yorumlar 13 Yorum Var
  • sgş 08.09.2021 17:17
    Amacını şaşırmış bir karar. Amaç hastalığın yayılmamasıysa, aşılı aşısız herkesten istensin. Hatta aşılı olanlar daha çok yayabilir hastalığı. Asıl aşılı olanlardan istensin. Çok yanlış bir karar. İnsanların %90 ayakta geçiriyor bu hastalığı. Bağışıklığı artırıcı önlemler daha önemli. Kesin çözüm budur. Kişinin kendi bağışıklığını yüksek tutması ve maske, mesafe, temizlik önlemlerine uyması.
  • kaya 08.09.2021 17:09
    bu aşı karşıtları neden bedava PCR testi yapılıyor yurt dışındsa aşı olmayanlar hiç bir yere gidemiyor çalışmaya bile izin verilmiyor Türkiye aşı beleş hastalan hastane beleş oh ne güzel iş aşı olanlar ve olmayanlar aynı deger görüyor bu ne yahu aşı yaptırmamak için her şeyi deniyorlar ve okul başladı yinede herkez aşıya karşılar biz evlatlarımızı yolda bulmadık hepsi aynı degerde her kas aşı olsuuuunnn
  • ersoy 08.09.2021 16:45
    insanları korona değil her önüne gelenin tuhaf yaşam hakkına müdahale eden talepleri öldürecek nedir bu kardeşim ayıptır insanı yaşatmakmı derdi boğmakmı anayasanın 17. maddesini hiçe saymak değilmi?
  • ali 08.09.2021 15:11
    muhafazakar seçmen ikna edilmeli ben aşı karşıtı deyilim 2doz bintex oldum .ençok karşı çıkan muhafazakar halk .karar name ve dayatmalarla deyil halka bilimsel verilerle beraber açıklanmalı ikna edilmeli ayrıca ekranlarda din alimleri hocalarla ikna çalışmaları desteklenmeli. yoksa 2023 tehlikede demiyorum bu kararnamelerle beraber gitti gidiyor diyorum .ALLAH Reisin yardımcısı olsun.muhafazakar seçmen ortadan bölünmüş vaziyette sokağa inmeyen yöneticiler halka insin bizahmet selamverip ikna etsin öğretmenler imamlarda dahil veliler ve halkımızı ikna edelim .kutuplaşma hatsafhada
  • Cihangir 08.09.2021 14:26
    Testi neden ücretsiz yapıyorsunuz. Hem aşı olmayacak hem devlet sürekli test yapacak. Yapın ücretli mecbur olsunlar
Daha fazla yorum görüntüle