Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'taki toplu açılış töreninin ardından vatandaşlarla bir araya geldi. Burada Erdem Bayazıt'ın 'Sana, Bana, Vatanıma, Ülkemin İnsanlarına Dair' şiirini dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Kahramanmaraş AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı ve toplu açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükşehir belediyesi ziyareti sonrası gençlerle buluşmak için Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'ne geçti. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen programda, Başkan Erdoğan ile gençler bir araya gelerek sohbet etti.

Erdoğan, müzeye girişinde binlerce vatandaş tarafından ilgiyle karşılandı. Erdoğan, gençlerle buluşmasında, yıllar önce annesi Tenzile hanıma okuduğu şiiri duyunca gözyaşlarını tutamadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Erdoğan'a vatandaşlar alkışla destek verdi.

 

Yorumlar 93 Yorum Var
  • abdullah 11.09.2021 15:54
    Duygu dolu kişilerin hiç bir zaman insanlara zarar vereceğine inanmadım ve inanmam. Allah yar ve yardımcın olsun başkanım.
  • WWW 11.09.2021 15:48
    56 yaşındayım, ey reis senin gibisini görmedim.
  • Türkiye 2023 11.09.2021 15:41
    Reis, im kardeşim, Liderim göz bebeğim, Seni çok seviyor G, antepli kardeşin, Senin gibi bir kardeşi bulmuşuz elhamdililah mutluyuz, güçlüyüz heyacanliyiz, gururluyuz, Allah seni başımızdan eksik etmesin, Allah bu güzel ümmetin, Müslüman Türk milletinin güçlü büyük TÜRKİYE sevdasını Evelallah senin sayende ilelebet yaşatsın inşallah Amin Gaziantep ❤️❤️❤️
  • salman 11.09.2021 14:12
    ağlayan insan merhametli insandır. iyi ki varsın koca reis.
  • SarıÇizmeli Mehmet 11.09.2021 12:57
    Şiir okuyup da ağlayan insan büyük insandır. Bir de böyle hem büyük hem de uzun ADAM olmak her insana,hele de her siyasetçiye nasip olmaz. Kıymetini bilelim ey gardaşlar!
Daha fazla yorum görüntüle