Alınan bilgiye göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Zuhuratbaba Mahallesi İncirli Caddesi'nde yol kenarında pusetteki bebeği ile taksi bekleyen bir aileyi kısa mesafe nedeniyle almayan taksi şoförü hakkında inceleme başlattı.

İnceleme sonucunda, 34 TBD 41 plakalı taksinin sürücüsü Şerafettin Çolak'ın kısa mesafe gerekçesiyle yolcu almayarak mağduriyete neden olduğu için 25 Hizmet Kalite Puanı düşürüldü.

Çağrılan taksinin yapılan genel denetiminde de zabıta ekipleri para cezası uyguladı.

Bakırköy'de sabah saatlerinde kısa mesafe nedeniyle yolcuyu almayan taksi şoförü, kendisini şikayet edeceğini söyleyen aileye, "İstediğin yere şikayet et" diyerek uzaklaşmıştı. Yolcuyla taksicinin tartışma anları kameralara yansımıştı.

OLAY 

Bakırköy’de sabah saatlerinde mesafeyi beğenmeyen bir taksiciyle pusette bebeğiyle taksi bekleyen aile arasında tartışma çıktı.
Zuhuratbaba Mahallesi İncirli Caddesi’nde yol kenarında eşi ve pusetteki bebeği ile taksi bekleyen bir aileyi, birçok taksi almadı.
Daha sonra duran ve kısa mesafe olduğu için aileyi almayan 34 TBD 41 plakalı taksi şoförü ile aile arasında tartışma çıktı.
Taksinin fotoğrafını çeken ve kendilerini almadığı için yetkililere şikayet edeceğini söyleyen yolcuya taksi şoförü, "İstediğin yere şikayet et" diyerek uzaklaştı.
Yolcuyla taksicinin tartışma anları kameralara yansıdı.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Yakub 14.09.2021 06:43
    Türkiye’de taksi sektöründe en büyük sorun plaka fiyatları. Sahada kazanılan para ile plaka fiyatları dengesiz. Bu dengesizlik taksi şöförünü eziyor. Ezilen şöförler ise kural dışı hareketlere meylediyor. Çözüm var. Plaka sahipleri taksici ve bu işi yapanlarda olmalı. Taksi dış yatırımcıdan kurtarılmalı. Kontrol ve ceza olmazsa olmaz.
  • Tuğlu... 14.09.2021 06:31
    Rekabet olacak ki, o da uberle olur, uberi serbest bırak müşteri azalınca bak bakalım 500 metreyi bile alırlar, uber kaliteyi de artırır, müşteriye taksiciler yalvarır artık...
  • Ali 14.09.2021 05:45
    Bakırköy metro taksi bu isimli taksilerin kullanmayın
  • öğretmen 14.09.2021 05:09
    İBB nin 10 bin taksi isteği neden reddediliyor.
  • Sedat gomi 14.09.2021 02:33
    Uber gelsin herkezin okduğu gibi taksiciler ve minübüsçülerden şikayetçiyiz . Başta eğitim ve yüksek ceza şart illa insanlar birbirine zarar mı versin
Daha fazla yorum görüntüle