Açılışı 29 Ekim'de yapılacak olan Atatürk Kültür Merkezi (AKM)'nin isim tabelası asıldı. İsmi değişeceği iddia edilen kültür merkezinin girişine konulan Atatürk Kültür Merkezi yazısı, tartışmaları sona erdirdi.

Bazı sosyal medya hesaplarından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açılması planlanan AKM'nin isminin değişeceği iddia edilmişti. Montajı tamamlanarak asılan isim tabelası tartışmaları sona erdirdi. İnşaatı tamamlanan yeni bina ve asılan tabela drone ile havadan da görüntülendi. Tabelada, eskisi gibi Atatürk Kültür Merkezi yazdığı görüldü.

Yorumlar 37 Yorum Var
  • Bünyamin Öztürk 01.10.2021 14:37
    O binanın içinde ne yapılır hiç bilmem ha. Keman davul falan çalınıyor diye duymuştum. Birde Atatürkün resim sergisi varmış herhalde. Aşırı da zevksiz bir mimarisi var. Bu binayı yapan mimar tam bir zevk düşmanıymış. Yarım kalmış inşaat gibi duruyor.
  • Seko 01.10.2021 13:03
    Kötü zihniyetleri insanlar ancak Atatürk ün arkasına saklanıp boş boş konuşurlar.
  • Halis 01.10.2021 12:36
    Yapıldı işte onca yaygara ne içindi utanmazlar. Girin şimdi bol bol inancımıza değerlerimize sövün ,size o binayı yapanlara sövün ,hakaret edin. Bol bol zıkkımlanın ,sabahlara kadar içki için bol bol bu millete hakaret edin ,dinine imanına saldırın Nankörler sürüsü. Biz yine yapalım ama siz her zaman yaptığınız gibi gelin üstüne çöreklenin . Nankörlüğe devam edin. CHP olarak bu ülkede bir dikili taşınız yok (pardon heykelleri unutmuşum) ancak üretene ,eser bırakana bol bol hakaret edin. Sizden iğreniyorum
  • Osmanlı Torunu 01.10.2021 11:29
    Adı bu ülkeye her an hizmet etmekten başka gayesi olmayan Recep Tayyip Erdoğan olmalıydı. Bugün bu ülkenin Reisi Cumhuru o dur.
  • azim 01.10.2021 10:54
    Gezi zekalı sanatçı bozuntularının tavrını çok merak ediyoruz.
Daha fazla yorum görüntüle