İzmir'de Z.A.’nın 8 yaşındaki yeğeninin araçtan indiğini fark etmediğini iddia ettiği bir kaza sonucu, minik çocuğun üzerinden geçerek ölümüne neden olduğu kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Acılı baba Adem Kara ise olayın ardından serbest bırakılan ablasının tutuklanmasını istedi.

Kaza anı ortaya çıktı

Minik Eymen’in hayatını kaybettiği acı kazanın görüntüleri ise olaydan yaklaşık 2 ay sonra ortaya çıktı. Otoparktaki güvenlik kamerasıyla saniye saniye kaydedilen görüntülerde; kolu veya giysisi araca takılı halde bir süre sürüklenen Eymen kasisten geçerken düşünce, araç da minik çocuğun üzerinden geçiyor. Eymen’i ezdiğini yaklaşık 20 metre sonra fark eden halası Z.A. ise panikle araçtan iniyor ve yeğeninin başına geliyor. Görüntülerde Z.A.’nın yeğenini kucağına alarak asansöre taşıdığı görülürken, Z.A., görüntülere göre yaklaşık 7 dakikayı panik halinde geçiriyor ve ağır yaralı yeğenini rezidansın lobisine çıkarıyor. Z.A., yeğenini kucağına alarak lobide bir koltuğa otururken, çocuğun durumunu gören bir doktor Eymen’i yere yatırıp kalp masajı yaparak kurtarmaya çalıştığı görülüyor.

Yorumlar 45 Yorum Var
  • Ülkem 14.10.2021 19:50
    Kast Yok ki neden bu kadar ağır ceza veriliyor ki
  • Ddd 14.10.2021 15:23
    İhmal olsa bile suç yok. Herkesin başına gelebilir asla büyük konuşmayın. Kşm der ki çocuk kapıya sıkışacak.. Arabanın dibindeyken çocuk kısa olduğu için büyük oranda kör noktada kalır. Hala bakmış olsa bile görememiştir. Ben çocuklarıma hep kızarım araç çalışırken sakın yanına yaklaşmayın diye bundan sonra ise çooook daha dikkat etmek gerek..
  • krm 12.10.2021 13:28
    çok üzüldüm gözyaşlarıma hakim olamadım ama müdahale eden yanlış yapıyor gibi geldi kim neci ve o çocuğun üzerinden araba geçmiş gerek organları veya kemikleri zarar gördü kalp atıyor mu önce ona bak baygın olabilir direk ğögsüne müdahale yaşamasına engel olabilir Rabbim ailesine sabır versin beterinden korusun.
  • Hasan Kavasçıoğlu 11.10.2021 19:36
    Çok üzücü bir durum ama Allahın takdiri. Halaya çok yüklenmememiz lazım, minik eymenin ömrü bu kadarmış. Melek oldu artık, gökyüzünde peygamber efendimize komşu oldu. Allaha isyan etmeyelim, şüphesiz ki o her şeyin doğrusunu bilen gören ve merhamet edendir.
  • Kemal 11.10.2021 19:06
    Her ölüm zaten bir eceldir arkadaşlar. Ecel kavramını bir öğrenemediniz. Çok talihsiz bir kaza, halası öyle olsun ister miydi. Çok üzücü bir durum oluştu şimdi
Daha fazla yorum görüntüle