Arnavutköy'de 13 yaşındaki çocuk babasının taksisini izinsiz alarak site içinde kullandı. Durum bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedilirken taksi sahibine ceza yazıldı.
Olay, Hadımköy Mahallesi'nde bir sitede meydana geldi. 13 yaşında olduğu öğrenilen bir çocuk babasının taksisinin anahtarını alarak site içerisinde arkadaşıyla gezdi. Durumu fark eden bir diğer site sakini ise cep telefonu kamerası ile yaşananları kaydetti. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla taksi sahibine ehliyetsiz kişiye araç kullandırmaktan 2 bin 698 lira para cezası uygulandığı öğrenildi.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Busra 02.11.2021 19:06
    Ceken kıskamış olmali Kardeşim senin cocugun otozimli mi de bu cocugu babasina karsi kizdirdin
  • ibrahim 02.11.2021 17:52
    yapıştır kullanıcı adlı arkadaşa: Umarım bir gün evladın annen baban akraban bu gibi bir densizlik neticesinde hayata gözlerini yummaz. Yoksa o durumda eğitim vermeyi hiç düşüneceğini zannetmiyorum. Eğitimde cezanın da bir olgu olduğunu da hatırlatmak isterim.
  • Engin 02.11.2021 15:40
    Şikayet eden kişiyi suçlayan yapıştır nick'li asalak sana sesleniyorum o çocuk gelip senin çocuğuna eşine dostuna çarpsa yine aman olsun öz güvenin kaybolmasın dermiydin. Hepimizin sevdikleri kendimize kıymetli o çocuğa bu cesareti veren anne babayada ceza verilsin kimsenin canı bu kadar ucuz değil.
  • yapıştır 02.11.2021 13:59
    elindeki kamerası olan kişi umarım hayatı boyunca hiç hata yap. Millet birbirini nasıl şikayet edeceğini kollamaya başladı. Çocuğun araç kullanması problem ama ceza kesmek yerine çocuğa eğitim verilmeli yaptığının hatalı olduğu anlatılmalı. her şeyde hemen ceza verilmesi kişinin özgüvenini sarsar veya tam tersi inatla daha büyük hatar yapmasına neden olur.
  • Doğrucu davut 02.11.2021 13:14
    İki gün önce bir haber vardı aynı yaşlarda bir çocuk araçla kaza geçirip vefat etmişti.. Ceza yetmez abi aracın bağlanması gerekiyor eğer aracı çocuktan koruyamıyorsan cezasına katlanacaksın
Daha fazla yorum görüntüle