Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, trafik kazasında hayatını kaybeden Doktor Rümeysa Şen ile ilgili '36 saat nöbet tuttuğu için yaşamını yitirdi' şeklindeki yalanı sürdürdü. Tüm resmi açıklamaları görmezden gelen Fincancı, "Siyasi otorite bu kazaya yol açmıştır." dedi.

'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan hapis cezasına çarptırılan, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan için özgürlük isteyen, Türk askerine dil uzatan ve sözde Ermeni soykırımını savunan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, bu kez de göz göre göre yalan söyledi.

Trafik kazasında yaşamını yitiren Doktor Rümeysa Şen'in ölümü ile ilgili konuşan Fincancı, '36 saat nöbet tuttu' yalanını yeniden gündeme getirdi.

RESMİ AÇIKLAMAYA RAĞMEN YALAN SÖYLEDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ilk ağızdan yalanlamasına rağmen Şen'in yaptığı kazaya 'siyasi otoritenin' yol açtığını savunan Fincancı, Artı TV yayınında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili genç meslektaşımızı nöbet çıkışı bir trafik kazasında yitirdik. Aslında buna 'trafik kazası' ne kadar denebilir. Ya da bir 'iş kazası' olarak mı tanımlanabilir. Aslında iş kazası da trafik kazası da değil. Çünkü önlenebilir bir durumu ne yazık ki önlemeyen siyasi otorite bu kazaya yol açmıştır."

Yorumlar 66 Yorum Var
  • bahoç 04.11.2021 12:31
    bunları basında hiç yayınlamayın ki it ürür kervan yürür efsanesi olsun
  • Fiko 04.11.2021 12:21
    Yıllardır önüne gelen dernek - oda kurmuş istediği gibi konuşuyor, bunlara çeki düzen vermek, gerekirse kapatmak lâzım, neye hizmet ettikleri belli değil.
  • karagöz 04.11.2021 12:19
    hain...arayan bak 155 i...
  • Ismail 04.11.2021 12:17
    Maalesef Devlet bizi koruyamıyor yasalarımız çacık gibi. Misal komşu ses çıkarıyor Polisi çağırdınmı ceza kesemiyor Mahkeme ceza kesebilirmiş sacma değilmi?
  • vatan. 04.11.2021 12:01
    hadi ordan vatan hainleri başkalarının acısını kullanmayın.derdeniz sadece hainlik hin oğlu hinler
Daha fazla yorum görüntüle