Bingöl'de şehit ağabeyi Tahir Gümren'e ağza alınmayacak ifadeler kullanan İYİ Partili Lütfü Türkkan, suçsuz olduğunu iddia ettiği tweetlerin ardından tarihi bir tornistana imza atarak Twitter adresinden özür videosu yayınladı.

AKŞENER'DEN ÖZÜR DİLEDİ ŞEHİT AĞABEYİNDEN ÖZÜR DİLEMEDİ

Kamuoyunun tepkileri üzerine açıklama yapmak zorunda kalan Türkkan'ın özür videosunda, Genel Başkanı Meral Akşener'den özür dilemeyi aksatmazken, iğrenç küfürler sarf ettiği şehit ağabeyini pas geçmeyi tercih etti.

İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın ifadeleri şu şekilde:

Bingöl'de daha önce Sayın Meral Akşener'e sosyal medyadan hakaret ve küfür eden bir vatandaş karşımıza çıkarak şimdi burada ifade etmek istemediğim birtakım lafları söylemeye devam etti. Ben de onu o kalabalıktan uzaklaştırmak isterken hiç yapmamam gereken bir şey yapmışım, hakaret etmişim, kötü sözler söylemişim. Bunlar hiç hoş olmayan bana da yakışmayan ifadeler. Ben o yüzden başta bütün milletimizden, bir kadın olması hasebiyle Genel Başkanımızdan özür diliyorum. Doğru bir iş değildi bu, yanlıştı ama o sinir gerginliği, o atmosferin getirdiği fazla heyecan şimdiye kadar doğru bulmadığım hatayı yapmaya sevk etti. Tekrar tüm milletimizden özür diliyorum.

Yorumlar 477 Yorum Var
  • hhüseyin 08.11.2021 17:35
    Bu olayın hemen akabinde karşımıza çıkıp yüzsüzce sıkılmadan beyanda bulunması ahlak seviyesini gösteriyor bu adamın
  • harakiri 08.11.2021 01:13
    Bu olay kişinin Edep mertebesinin miktarıdır...karşındaki şehit ailesi neyse inşallah tekerrür etmez
  • Bekir 07.11.2021 21:04
    Tüüüüü yazıklar olsun çakma milliyet ci
  • Vedat 07.11.2021 19:57
    İstifa düşünmüyorsun heralde
  • Mehmet 07.11.2021 14:44
    Yınede yalansöyluyor bize hakaret etti diyor okadar kalabalikda nasil tanidin onu sizlere hakaret etse verirsin mahkemeye alirsin tazminat benim bir yakinim bir kelimeden 10.000 tl para odedi hale mahkemede oğraşiyor beyfendi
Daha fazla yorum görüntüle