Esenler'de, bir grup, trafikte yol verme yüzünden tartıştıkları İETT şoförüne saldırarak darp etmeye kalkıştı. Çevredekilerin araya girmesiyle sonlandırılan olay cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, akşam saatlerinde Birlik Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, İETT şoförü ile hafif ticari araç sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması çıktı. Hafif ticari araçtan inen 5 kişi, İETT şoförüne saldırarak darp etmeye kalkıştı. Çevredekilerin araya girmesiyle olay büyümeden sonlandı.

YAŞANANLAR CEP TELEFONU KAMERASINDA

Yaşananlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde hafif ticari araçtan inenlerin İETT şoförüne saldırdıkları ve çevredekilerin araya girerek olayı sonlandırdığı görülüyor. 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • misafir 11.11.2021 01:54
    Ülkede huzur istiyoruz artık. Yeter bütün kurumların ayarı bozuldu, kimse kanun dinlemiyor, zaten hukuk işlemiyor kimse mahkemeden korkmuyor. Zaten kaybedecek bir şeyi kalmayan insanların gözü döndü. Şu ülkeye azıcık huzur veri her yeri gerdiniz yeter yahu.
  • Fatih 10.11.2021 23:20
    Cephede savaşsanız af edersiniz ama trafikte en ufak korna yol vermeme ailecek katliama uğramanıza sebep olabilir. Katil olsan hapistesin. Of Allahım cehennemdemiyiz biz millet olarak. Hç bir komşumdan müslüman olsun olmasın emin değilim. Münafıklar zalimler her yerde. Aman dileyen delikanlıya af yok. Kafası çatlatılıyor. Hayatta kalsa yarım akıllı oluyor. Cezalar cesaret veriyor. İlk insanların çağından, islam öncesi cahiliye döneminden ne farkımız var.
  • TexaslıCowBoy 10.11.2021 22:27
    Texas ahalisiyke gurur duyuyorum.