Zonguldak’ta hastaya müdahale etmek için hazırlık yapan hemşire ve mesai arkadaşı alevler içinde kaldı. Dehşet anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, öğlen saatlerinde ZBEÜ Hastanesi Acil Servis’te yaşandı. İddialara göre, hastasına pansuman yapmak üzere bankta hazırlık yapan hemşire şişeden alkol aktarımı yaptığı sırada bir anda alevler içerisinde kaldı. Dehşet anları ise saniye saniye kameraya yansıdı. Çığlık atarak yardım isteyen hemşire Gizem Elif Türk ve yanındaki arkadaşına ilk müdahaleyi hastane personeli yaptı. Üzeri örtü ile örtülerek söndürülen hemşire önce yoğun bakıma ardından da Derince Eğitim Araştırma Hastanesi yanık ünitesine sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken hastane yönetimi de idari soruşturma başlattı. Olayın hemşire Gizem Elif Türk’ün mesai arkadaşı hemşire Ö.E. ile şakalaştığı sırada alkol şişesinin alev alması sonucu meydana geldiği iddia edildi. Meydana gelen yangında hemşire Gizem Elif Türk ve temizlik personeli Yılmaz Yapıcı yaralanmıştı.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Türk Gücü 11.12.2021 16:20
    şakanın öbür yüzü
  • Hans 11.12.2021 15:41
    Olur böyle şeyler, kotusunden Allah korusun...
  • gurbetci kadir 11.12.2021 13:51
    isimizdeki ciddiyeti cok güzel göstermis umarim ders alinir diyecegim ama nerde bos allah beterinden muhafaza eylesin yaralilara sifa versin
  • Mustafa 11.12.2021 13:30
    Acil serviste ateşin ne işi var? Sigara içen birisi ve elinde çakmakla aklı sıra şaka yapacaktı gördü. Ateşle çalışan veya ısıyla çalışan hiçbir malzeme yoktur aciller de. Tamamen personel hatası hatta yaralama suçundan dava bile açılmalı personele.
  • Adsız Atlı 11.12.2021 13:01
    Ben işim gereği hergün alkol ve aseton la çalışıyorum. Yakının da muhakkak ateş yada yüksek ısı yayan birşey vardır. Dalgınlık ve dikkatsizlik sonucu maalesef bu kaza olmuş. Çok geçmiş olsun.
Daha fazla yorum görüntüle