Sakarya’nın Karasu ilçesinde, E.D., gezdirdiği köpeğine saldıran sokak köpeğini bıçakladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralanan köpek tedavisi için hayvan barınağına götürüldü. 

Olay, öğle saatlerinde, Karasu Yeni Mahalle Barbaros Caddesi üzerinde meydana geldi. E.D., köpeğini gezdirdiği sırada çevredeki esnafın baktığı sokak köpeği ile karşılaştı. İki hayvan birbirine saldırırken, E.D. köpeğini tasmasından tutmaya çalıştı. E.D. köpekleri ayıramayınca üzerindeki bıçağı çıkartarak sokak köpeğini bıçakladı. E.D. daha sonra köpeğiyle birlikte uzaklaştı. Esnafın haber vermesi üzerine belediye ve polis ekipleri geldi. Bıçaklanması nedeniyle yaralanan sokak köpeği, belediye ekiplerince alınarak tedavisi için hayvan barınağına götürüldü.  

Polis çevredeki esnafın ifadesini alırken, güvenlik kameralarını inceledi. Polis, E.D.’nin ifadesini alırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  

Yorumlar 23 Yorum Var
  • Halkdan biri 10.01.2022 09:01
    Köpek bile anlıyor pitbulu görünce ortamın gerileceğini ama onu sahiplenen anlamıyor.pitbul besliyeceksen onu insanlarla ve diğer hayvanlarla bir araya getirmeyeceksin.nedense pitbul besliyenlerin çoğu kendi pikolojisini hayvana yansıtıyor,kendi saldırgansa pitbuluda bi okadar agresif oluyor.
  • F.D 10.01.2022 08:53
    demek ki bu eşortmanlı kekolardan her işde mevcut. bence bunların kısırlaştırılması lazım
  • El Cevap 10.01.2022 08:26
    Pç. bak kendisi bide tutturuyor sonra bıçaklıyor namussuz.
  • hakan 10.01.2022 02:31
    Köpegini sokak köpeginin üzerine elinle itekleyerek sal, sonra da köpegin yemeyince köpegi bicakla. Tabi alistiniz gariban sokak köpeklerini parcalatmaya. Bu sefer karsidaki köpek disli cikinca bicakla saldir.
  • İsyan 10.01.2022 02:23
    ssaldırgan olanı itlaf etsinler
Daha fazla yorum görüntüle