Kartal'da İETT otobüsü arızalanınca yolda kaldı. İETT şoförü ise soğukta yolcuları indirdi. Kar yağışı nedeniyle caddede yoğun olan trafik, otobüsün yolda kalmasıyla adeta felç oldu.

İstanbul Yendidoğan- Kartal arasında sefer yapan 34 TP 9949 plakalı İETT otobüsü Kartal Uğur Mumcu Mahallesi Şehit Aydın Çelik Caddesi'nde arızalanınca yolda kaldı. İETT otobüsü şoförü ise soğuk havada yolcuları indirmek zorunda kaldı. Cadde üzerinde bir sonraki sefer hattını bekleyen yolcular aynı güzergahta sefer yapan diğer otobüslere binerek yolculuklarına devam etti. Kar yağışı nedeniyle cadde üzerinde yoğun olan trafik, otobüsün arıza yapıp yolda kalmasıyla adeta felç oldu. Bazı yolcular duruma tepki gösterdi.

"Soğuktan dolayı arızalanmış olabilir, işe gidiyoruz"

Vatandaşlardan Ercan Savcı, "Otobüs arızalandı, açıkçası pek bir sorun yok. Olur böyle şeyler. Tahliye olduk, takviye otobüs geliyor. Soğuktan dolayı da arızalanmış olabilir, işe gidiyoruz, yarım saatliğine geç kalmış oluyoruz." dedi.

"Maalesef 15 dakikadır soğukta bekliyoruz"

Bediha Esin ise, "Otobüs niye bozulur, bakımsızlıktan, eskimiştir, çürümüştür. Şu anda hiçbir şey yapamıyoruz. Yolda kaldık. İşe gidiyorum, işe de geç kaldık. Maalesef 15 dakikadır soğukta bekliyoruz." diye konuştu.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • osmanlı 19.01.2022 13:02
    siz gelinde güneyün incisi gaziantebi görün ama görmezler gözleri kör
  • şamil 19.01.2022 12:56
    olur böyle şeyler cnm...büyütmeye gerek yok. basit bir arıza
  • ekrem amca 19.01.2022 12:56
    Her şey ,çok güzel olacak diyen çocuk nerdeki ..??
  • talip 19.01.2022 12:52
    Ekoya söylemiyn adamın aklını alır sonra. Kimse ona otobüs demesin, krediye onay vermedikleri için araçlara bakım yapılamıyor. hurdaları teslim aldı adam işletme yapmaya çalışıyor. Ohhhh ne kadar da güzel oluyor herşey bu şekild. Daha yokmu böyle bin katı falan olsun gelsin,
  • fatih 19.01.2022 12:37
    millet yolda kalmis kime ne , herkez memnun hayatindan , hersey güzel olcak diyenler kafa yorsun
Daha fazla yorum görüntüle