CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında Düzce ile ilgili iddialarına Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'den yanıt geldi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclis toplantısında milletvekillerinin Düzce ziyareti sonrası oluşturdukları raporu gündeme taşıdı. Kılıçdaroğlu'nun Düzce'nin boşanma şampiyonu olduğunu belirttiği açıklamalarına Düzce Belediye Başkanı Özlü'den yanıt geldi.

Biz sizi hesap uzmanı maliyeci olarak biliyorduk diyen Özlü, "Lokantacı esnafından boşanma istatistikleri almak, hesap uzmanı bir maliyeciye hiç yakışıyor mu? diye sordu.

Kılıçdaroğlu'na seslenerek, boşanma istatistikleri adliyeden alınır diyen Özlü, "Adliye kayıtlarına göre Düzce'deki boşanma oranı Türkiye ortalamasının altındadır" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • kenan 28.01.2022 10:55
    esas hesap uzmanı var, kk neki.. maaşlara 50% elektriğe 125% gıdaya 100% zam yapan, hastanelerde ve eczanelerde ilaç ve malzeme bırakmamış bir yönetim ve hesap uzmanımız var ;)
  • cengiz tunç. 28.01.2022 10:25
    Dediği her şey doğru kılıçdaroğlunun,ama bu dediklerinin belediye ile ilgili ne alakası var onu anlamadım.ayrıca düzcenin ara yolları bitmiş vaziyette delik olmayan yol yok.Ayrıca damat tarafına kız isteme şampiyonu bizim belediye başkanımız.tek icraatı bu.
  • aynen 28.01.2022 10:04
    Kime takıyorsa oraya iftira atıyor kesin duzce belediyesi guzel calısma yapıyor biz bu nlari hep basarılı calısmaların onune gecmeye calıstıklarını goruyoruz ulke icin kim iyi birsey yapıyorsa ona camur atıyorlar şeytanları bol bunların Allah isini bilir sandıga gomer bu millet sizi amin
  • vatansever 28.01.2022 09:58
    hesap uzmanı dedigin yalandaroglunun 80 li 90 lı yıllardaki sgkya bakmak lazım...çok iyi uzman batırma uzmanı..
  • ali 28.01.2022 09:25
    TUİK vermez mi...
Daha fazla yorum görüntüle