İstanbul Gaziosmanpaşa'da şaşkına çeviren anlar yaşandı. İlçede, kamyonetiyle meyve sebze satan seyyar satıcı, zabıtaya yakalanmamak için trafiğe aldırış etmeden dakikalarca geri geri gitti. Zabıta ile seyyar satıcının kovalamacası ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

ARACIYLA ZABITANIN ÖNÜNÜ KESTİ

Bunun üzerine zabıta ise seyyar satıcıyı kovalamaya devam etti. Kaçan satıcı ile zabıta, kırmızı ışığa aldırış etmezken o anları kaydeden sürücü de kırmızı ışıkta durmayarak peşlerinden gitti. Zabıta ile seyyar satıcının dakikalarca süren kovalamacasının ardından o anları kaydeden sürücü, zabıta aracının önünü kesti. Seyyar satıcı ise geri geri gitmeye devam etti.

ŞAŞKINA ÇEVİREN ANLAR

Zabıta aracının önünü kesen otomobildeki bir kişi, kovalamaca anlarını cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydetti.

Görüntülerde, araç trafiğine rağmen seyyar satıcı geri geri giderken zabıta da peşinden gidiyor. O anları kaydeden vatandaşların "Seyyar satıcı 5 dakikadır geri geri kaçıyor, zabıta da peşinde. 5 dakikadır bu şekilde kovalıyor. Halbuki inip müdahale edebilir. Adam illa birine vuracak, öyle duracaklar. Yazık, emekçi insan. Bırak, gitsin" dediği duyuluyor. Otomobil, zabıta aracının önünü keserken, kamyonetin de geri geri gitmeye devam ettiği görülüyor.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • İlhan Gür 01.02.2022 13:23
    Bu videoyu çeken kişiler kesinlikle suçluya yardım ve yataklıktan yargılanmalı. Çünkü Devletin kanunları böyle işlemez hale getiriliyor. Seyyar satıcının kaza yapmasından korkan bu şahıslar, kendileri kırmızı ışıkta geçerken yanlış yapmıyorlar mı ?
  • vatandaş 01.02.2022 13:06
    "emanetin ehline verilmesi" ile ilgili ayet yok sayıldığında ortaya çıkan sonuç :)
  • fatih 01.02.2022 13:00
    Tebrikler. Çocuk için çok sevindim sonuca. Rabbimde sizlerin sıkıntısını gidersin. Zabıtaya da geri dönüğü için sonunda, teşekkürler. O çocuğun daha fazla korkmaması ve babasını çaresiz görmemesi herşeyden çok daha önemliydi.
  • rındomın 01.02.2022 12:27
    İnsanlık görevini yapıyor Zabıtaya yol acıyor
  • Muhammet 01.02.2022 12:14
    zabıta seyyar satıcı ve çekimi yapan araç kırmızıda geçti. bu bir suçtur emniyet bu kişilere ceza kesmelidir.