Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu vuran iki kişinin cinayet sonrası restorandan kaçış anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz hafta Bakırköy'deki restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürdü. Saldırıya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun masada uğradığı silahlı saldırı sonrası kapıya doğru çekilerek sürüklendiği görülüyor. Mahmutyazıcıoğlu dizlerinin üzerinde uzaklaşmak istiyor ancak saldırgan silahını tekrar ateşliyor. Mahmutyazıcıoğlu, saldırının ardından dizlerinin üzerinde bir süre ilerliyor. İki saldırgan ise ellerinde silahla restorandan çıkarak hızla uzaklaşıyor.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Urfalı 02.02.2022 13:58
    Mesele kişisel ise normal bir vatandaş dosyası gibi işlem görmeli ,, mesele siyasi ise idam
  • rdyewgt 02.02.2022 13:57
    Şeriat olsaydı şimdi Adalet yerini bulurdu ama adalet yerini hiç bir zaman bulamayacak Allah'tan tecelli etmediği sürece
  • mesut 02.02.2022 09:44
    Şeriat dendiği zaman hemen ayağa kalkarsınız da şeriat bu adamın aynı şekilde ölümüne hükmeder,şimdi soruyorum şeriat yanan yüreklere su serpmezmi?
  • kemal meral 02.02.2022 08:54
    Vuranda vurulanda her nekadar hakliyim desede kısas şart o kurşun kimden ise idam edilmeli.Bu gibi olayların tekrarını görmek istemiyorsak idam idam idamdan başka cözüm yok.Herkes kendi adaletini yaşatmaya kalkarsa devletin bir anlamı kalmaz.
  • samse 02.02.2022 04:19
    nasıl bir vahşet hem de cüzi bir para için
Daha fazla yorum görüntüle