Metrobüste yolcular arasında çıkan kavgada yolcu, diğer iki yolcuyu bıçakla yaraladı. Bir çocukla, kadın saldırgana engel olmaya çalışırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Olay, dün saat 01.20 sıralarında Avcılar istikametine giden metrobüste meydana geldi. Merter metrobüs durağına gelindiği sırada yolcular arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada bir yolcu, diğer iki yolcuyu bıçakla yaraladı. Bu sırada yaralanan kişinin yakını olduğu belirtilen kadınla çocuk, araya girmeye çalıştı. Çocuk, saldırganın elindeki bıçağı almaya çalıştı. Kadın ise elindeki şemsiyeyle saldırgana vurarak, onu durdurmaya çalıştı.

Olay yerine gelen bekçiler, yolcuları güçlükle ayırdı. Bacağından ve elinden yaralanan yolcular için ambulans çağrıldı. Bıçaklama anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir çocukla, kadının saldırgana engel olma çabaları da görülüyor. 

Yorumlar 68 Yorum Var
  • Mmm 03.02.2022 17:14
    Suçluyu koruyan bir adalet sistemimiz var. Ve bundan memnun olan ve hâlâ bunu düzeltmeyen siyasetçilerimiz var. Yazıklar olsun.
  • şşş 03.02.2022 15:59
    Suçluya bir şey olmadı mı? Eee batıdan ithal hukuk sisteminde suçlulara ve haksızlara bir şey olmuyor.
  • 1 Kayseri'li 03.02.2022 15:46
    Allah belasını versin İTLER VADİSİ ÇUKUR LAĞIM gibi filmleri yapanların ,herkes mafya oldu
  • izmir♡van 03.02.2022 15:39
    önlem ,yeknoloji ,bekçi polis vs..vs..hepsi boş..Allah korkusundan, imandan başka bir tedbir önlem yok kardeşim yok,yok yok ..bekçi polis yargı, çocuk istismarcılarına,katillere ,insana hayvana acımayanlara , kadın katillerine ,kocanın başına çorap örenlere ne yapsın hanginin başına bekçi koysun..ehli sünnet itikadı devlet korumasına alınıp ehil din adamları tarafından verilmeli..
  • Can 03.02.2022 15:17
    Arkadaşlar bir insan bıçakla niçin dolaşır.Ya hırsızdır ya tinerci yada çeteci.Almanya’da üzerinde toplu iğne bulunsa üç yıldan başlar.Burası Türkiye kanunlar mazluma işler.Bu işlerde bir terslik var.
Daha fazla yorum görüntüle