Şuhut Demirbel köyü imam hatibi Adem Eser'in yolda kalanlara Allah rızası için çay ve bisküvi dağıttığı görüntüler büyük beğeni topladı.

Görüntülerde Eser vatandaşın ikramı paralı zannettiğinden yakınarak "Ben karşı köyün imamıyım. Millet üşümesin diye çay bisküvi dağıtıyorum. Millet paralı zannettiği için almıyor. Allah rızası için dağıtıyoruz." ifadelerini kullanıyor.

"SEN NE GÜZEL BİR ADAMSIN"

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek videoyu paylaşarak "Şuhut Demirbel köyü imam hatibi Adem Eser sen ne güzel bir adamsın.Allah rızası için yolda kalanlara çay dağıttın.Allah senden razı olsun."dedi.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Demirbel köyünün imamı, kar yağışı ve buzlanmadan dolayı araçları yolda kalan vatandaşlara çay ve bisküvi ikramında bulundu.

Çay-Karaadilli karayolunda ekiplerin yol açma çalışmaları sürerken, köy imamı Adem Eser, mahsur kalan araçların içerisinde bekleyen sürücü ve yolculara sıcak çay ve bisküvi dağıttı.

Eser, AA muhabirine, ikindi namazından çıktıktan sonra yolun kapandığını gördüğünü söyledi.

Tırların ve araçların hep sırada olduğunu, aç susuz olduklarını düşündüğünü belirten Eser, "Termosa çayı koydum, bisküvi aldım, Allah rızası için yola çıktım, sıcak çay içsinler diye düşündüm." dedi.

Çoğu kişinin şaşırdığını dile getiren Eser, şöyle konuştu:

"Böyle bir şey beklemediklerini söyledi. Çok memnun oldular. Para teklif ettiler. Ben de 'para için değil, sadece Allah rızası için yapıyorum' dedim. Bir büyük termos çay dağıttım. Bitene kadar bütün araçları dolandım. Bütün çayı bitirdim."

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek de yolda mahsur kalanlarla telefon görüşmesi yaparak durumları hakkında bilgi aldı.

Yorumlar 145 Yorum Var
  • Hasan 12.02.2022 20:45
    İnsanlık ölmemiş Allah kabul eylesin
  • Sadık erat 10.02.2022 23:35
    Allah hayrını kabul etsin inşallah hocam geçmişlerini ruhuna varsın
  • vatandash 10.02.2022 12:48
    Herkes Salih kul olamaz..
  • ahmet 10.02.2022 12:16
    biri beni kameraya alsın diye yapmamış rastgele biri çekmiş haberimiz bile olmayacaktı. Bu ülke batmıyorsa tüm olanlara rağmen dimdik ayakta ise. bu imam kardeşimiz gibi insanların ve şehitlerimizin yüzü hürmetinedir.
  • hak tan yana 10.02.2022 12:13
    ALLAH sayınızı artırsın inşeallah örnek müslüman ve insan
Daha fazla yorum görüntüle