28 Şubat 10 Utanç Sahnesi

1

General Osman Özbek, Erbakan'a böyle hakaret etmişti

28 Şubat sürecinde dönemin Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Osman Özbek, Başbakan Necmettin Erbakan'ı hac ziyareti sebebiyle hedef almış ve hakaretler yağdırmıştı.

2

28 Şubat döneminde İstanbul Üniversitesi öğrencisi olan Nuray Canan Songür, başörtülü olduğu için okuldan yaka paça karakola götürülmek istenince çıkan arbedede ağır darbe aldı. Hamile olan Songür çocuğunu da kaybetti.

 

3

28 Şubat'ta başörtüsü yasağını protesto eden Dilek Gürgen polisten kaçarken ayağını kaybetti

4

İstanbul Üniversitesi'nde 28 Şubat darbe sürecinde büyük bir insanlık suçu işlendi. Rektör Yardımcısı Nur Serter başörtülü öğrencileri ikna odalarına alarak okula başörtüsüz gireceklerine dair taahhütname imzalattı. 

5

Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) 1995 yılında Behiye Karadeniz ve arkadaşları başörtülü oldukları için mezuniyet töreninden yaka paça dışarı çıkartıldı.

6

İstanbul Milletvekili Merve Kavakçı, başörtülü olduğu gerekçesiyle Bülent Ecevit'in talimatıyla Meclis'ten kovuldu.

7

Kanser ve böbrek hastası 71 yaşındaki Medine Bircan, başı açık fotoğrafı olmadığı için tedavi edilmedi.

8

Gaziosmanpaşa'da İmam Hatip Lisesi'ndeki kız öğrencilere keskin nişancılar yollandı.

9

Dönemin İçişleri Bakanı Meral Akşener, "Milli Güvenlik Kurulu kararları uygulanacak." diyerek darbecilere boyun eğdi.

10

Fatih Altaylı isimli gazeteci kisveli provokatör, başörtüsünü savunan kız öğrencilere alenen küfrederek, irin kustuğu bir köşe yazısı kaleme aldı.

Yorumlar 76 Yorum Var
  • Osmanlı 01.03.2022 02:03
    28 Şubat içimizde ki ajan ların cirit attığı dönem Dünyanın neresinde görülmüş Devlet kendi Dinini inkar eden içimizdeki Turuva atları onlar
  • Mağdur 01.03.2022 00:51
    Rabbim KAHHAR İSMİYLE kahretsin bunları fırsat vermesin bi daha... O dönemde okulları karşılığında ecevite oy verenler in vebali büyük şimdide iyi parti peşindeler Rabbim hidayet versin...
  • Turgut 01.03.2022 00:31
    Katrani kaynatsan olurmu şeker asli bozuk olan aslina çeker ne kadar helalleşmek isteselerde kalplerindeki hep ayni kin ayni nefret
  • Velid 01.03.2022 00:15
    Sırf egoları tatmin edilmediğinden o kapkaranlık günleri görmezden gelenler unutmasın ki o karanlık günlerin sahipleri hala hayattalar ve tüm kinleriyle pusudalar. Şahsi hesap derdine düşenlere Allah yardım etmez. Allah o günleri tekrar göstermesin.
  • Ahmet 01.03.2022 00:13
    Bunlar fırsatını buldukları ilk anda gene aynısını yaparlar. Uyanık ol ey müslüman kardeşim. Bakmayın helalleşme ayaklarına...
Daha fazla yorum görüntüle