Akşam Gazetesi yazarı Oğuzhan Bilgin Ülke TV'de "Haftanın Raporu" programında "Etkileri bin yıl  sürecek" denilen 28 Şubat dönemi medyanın duruşuna ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

O dönem vesayet düzenine rağmen yeni nesillerin kültür hegemonyasına karşı ilerleyisi hakkında Bilgin "90'larda Anadolu'nun milliyetçi insanların çocukları iyi üniversitelerde okumaya başladılar. Hatta üniversitelerde Master Doktora seviyelerine gelmeye başladılar. Dergiler, yayınlar çıkarmaya başladılar. Medyaya ufak ufak girmeye başladılar. Kültürel süreçte yer almaya başladıkları zaman o daha önceki rakipsiz tekelci durum risk altına girmeye başladı." dedi.

28 ŞUBAT'IN MEDYAYA BASKISI

Muhafazakar kesimin ve mazlumların sesi anlamında televizyon kanalı olarak Kanal 7'nin tek olduğunun altını çizen Bilgin "Medyaya yapılan baskıları konuştuk. Tek Kanal var Kanal7. Gazetelerden Yeni Şafak, Akit var. Yeni Şafak'ın patronlarına yapılan baskıları, Kanal 7'ye yapılan baskıları, Ahmet Hakan'a yapılan bazı şaibeli durumlar... O dönem tek başına mücadele eden isimlerdi Zahid Akman'la birlikte." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • SİZDEN BİRİ 28.02.2022 18:01
    ABD, İSRAİL, İNGİLİZ VE AVRUPA DESTEKLİ APOLETLİ FONDAŞ MEDYA, APOLETLİ YARGI, APOLETLİ SİYASİLER ve FETÖ DESTEKLİ NATOCU ASKERLERLE RAHMETLİ ERBAKAN ‘IN ŞAHSINDA, TÜRKİYE’ YE KURULAN BİR TUZAKTI 28 ŞUBAT DARBESİ… DARBE HER ZAMAN SİLAHLA YAPILMAZ… ŞU AN BİLE ABD TARAFINDAN FONLANAN (HER YIL 500 MİLYON DOLAR) BAZI MEDYA GRUPLARI HALE DARBE YAPMANIN PEŞİNDE… DÜNYANIN DÖRT BÜYÜK RADYOSU, TÜRKİYE ‘de “DW RADYO” ADIYLA YAYIN YAPMIYOR MU?... İÇ VE DIŞ MEDYA DARBECİLERİ KOL KOLA DEĞİL Mİ? BEYAZI “SİYAH”, SİYAHI “BEYAZ” GÖSTERME TAKLALARI ATILMIYOR MU KAĞITTAN KAPLAN, ÖDÜL ÜSTÜNE ÖDÜL ALAN MEDYA CAMBAZLARIYLA… ALLAH, DEVLET VE MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN… AMİN…
  • vatan nedir 28.02.2022 17:24
    doğru . ama bende sizin haberleriniz takip ederek hem sizi destekeldim hem o fosili karbonsuzkara karşı çıkmıştım hala da öyleyim.. beraberiz. şükürler olsun hiç sapmadık yolumuzdan.
  • takıpçi 28.02.2022 17:06
    şimdi ise kureselcılerler her konuda el ele kolkolasınız algı ıcın butun plandemı ıklım ıle ılgılı haberleree masallah guzel ımza atıyor ve vatandasları ıyı yonlendırıyorsunuz brabo