Antalya’nın Manavgat ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

Kazada hurdaya dönen otomobilde, 2 adet uyuşturucu aparatının yanı sıra alkol şişeleri ve büyük bir bıçak ele geçirildi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan otomobil sürücüsünün yapılan tetkiklerinde uyuşturucu kullandığı belirlendi. Otomobil sürücüsüne uyuşturucunun etkisiyle araç kullanmaktan 9 bin 400 TL para cezası uygulanırken, ehliyetine de 5 yıllığına el konuldu.

Kaza, Alanya-Manavgat D-400 Karayolunda Alanya istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Ramazan Önal'ın kullandığı 42 K 6165 plaka, 42 K 8736 dorse plakalı tırın, Demirciler kavşağındaki trafik ışıklarında, Demirciler istikametinden D-400 Karayoluna çıkan Kemal K.'nin kullandığı 07 ZP 809 plakalı 131 Şahin Marka otomobille çarpışması sonucunda meydana geldi.

Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Kemal K. yaralandı. Yaralı, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kemal K.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Kaza yapan otomobilde birisi plastik diğeri cam olmak üzere 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı, içki şişeleri ve ekmek bıçağı ele geçirildi.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE CEZA YAĞDI,

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kemal K.'nin hayati tehlikesi devam ederken, yapılan tetkiklerde uyuşturucu kullandığı ve uyuşturucu etkisiyle araç kullandığı belirlendi. Trafik ekipleri Kemal K. hakkında uyuşturucu etkisiyle araç kullanarak trafik güvenliğini tehlikeye atmak suçundan 9 bin 400 TL para cezası uygularken, sürücü belgesine de 5 yıllığına el konuldu. Ayrıca otomobil de bağlanarak yediemin otoparkına çekildi.

“ANİDEN YOLA ÇIKTI”

Tır sürücüsü Ramazan Önal, Alanya istikametinden Manavgat istikametine giderken, kendisine yeşil yandığı sırada, diğer araçlar beklediği halde otomobilin aniden yola çıktığını, kornaya basarak uyarmasına rağmen yoluna devam ettiğini, kendisinin de duramayarak otomobile çarptığını söyledi.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • aydin 08.03.2022 16:05
    Tipe bak yaa ...Antalya olmus zibidiler sehri
  • Osman 08.03.2022 15:16
    Arabadaki döner bıçağımıydı o arabayı süren dönercimiy miş hay ALLAH ım trafikte kimler var işte uysan başına bela devlet yetkililerine sesleniyorum masum kendi halinde vatandaşı butür müptezel ruhlu kişilerden kim koruyacak belliki devletin bu kişilere karşı bir önlemi yok sonumuzu rabbim hayr eylesin inşALLAH
  • Ayhan Koçoğlu 08.03.2022 14:20
    Şimdi size uyuşturucu sıgara hakkında yorum Devlet bu iki belayla mücadele ediyormu bence kesinlikle hayır ben Bursa'da yaşıyorum her mahallede tüdünçü narkileçi adı altında kacak sıgara kacak tüdün uyuşturucu satılıyor bunlar işyeri bu nasıl ködü alişkanlıklarla mücadele
  • Misafir 08.03.2022 13:31
    Uyuşturucu belasının ve müptelasının sebep olduğu bir olay daha...
  • zafer gülten 08.03.2022 13:25
    otomobabil sürücüsü uyuşturuculu,tır şöförüde ya akşamdan kalma yada bira içip şişesini bi yere atmıştır.al birini vur ötekine,yani kaza kaçınılmaz. ve uyuşturucu kullanana sadece para cezası,belki hem kullanıyor,hem satıyor,9800 onun için önemli bir mablağ değil,zaten bunu bildiği için arabada içiyor. 3-5 sene hapis verilseydi caydırıcı olabilirdi.
Daha fazla yorum görüntüle