İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'de yapılan grup toplantısında konuştu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle beyaz takım giyerek toplantıya katıldığını ifade eden Akşener, konuşması sırasında erkeklere 'kereste' diyerek hakaret etti. 

'KERESTE' DİYEREK HAKARET ETTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'yle ilgili de konuştuı. Ancak Akşener, bir skandala imza attı. Meral Akşener, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayacağım derken erkeklere hakaret etti ve "kereste adamlar" dedi.

"KERESTE ADAMLAR"

Akşener şunları söyledi "Bu ülkenin kadının ayağının altını öpmelisiniz kereste adamlar! Utanmadan sıkılmadan hiçbir şeyi hak etmediğimizi söylüyorsunuz. Bu ülkenin kadını her şeyi hak etti. Bileğinin yüreğinin gücü ile hak etti. Tercihlere zorlanmasıyla hak etti. Ve ailesini ülkesini milletini sağ ve ayakta tutmasıyla gösterdiği gayretle hak etti"

Yorumlar 250 Yorum Var
  • Hüseyin KÖKSALAN 09.03.2022 22:31
    Hem keresteye benzetiyor oradakileri hemde güzel ALKIŞ topluyor görüntü böyle burdan bakınca yorum sizin
  • Okur 09.03.2022 22:29
    Yanında durduğun 5 tane adam ve partindeki adamlar hangi ağacın kerestesi
  • Kütük 09.03.2022 21:48
    Kadın uzerinden siyaset pesinde, universitede başörtüsü yasağında, neden kızları, kereste adamlardan daha fena harcadın. Kerestenin kadını erkeği olmaz. Erkejlerin eleştirilecek yonleri var da bu sana düşmez. Ucuz siyaset ağzı resmen.
  • BOZOK 09.03.2022 15:50
    Başta Şehit analarımız olmak üzere bütün bayanların günü kutlu olsun.ip in başkanı keşke Şehit bacısına yapılan küfre karşı yapması gerekeni yapsaydı da bu gün gerile gerile o konuyu anlatsaydı.
  • Aydan Yesildag 09.03.2022 13:36
    Sakın ha, Sakın ha,bunlar asla Ülkücü deyildir.
Daha fazla yorum görüntüle