Sokakta bisikletle giden çocuk, kendisini kovalayan köpeklerden iş yerinin kepengine tırmanarak kurtuldu. Çevredekilerin sokak köpeklerini uzaklaştırmasıyla aşağı inen çocuğun bu anları, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olay, dün Ardeşen ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nde meydana geldi. Bisikletle giden çocuk, kendisini kovalayan sokak köpeklerinden kaçmaya başladı. En sonunda iş yerinin kepengine tırmanarak tutunan çocuk, bir süre böyle bekledi. Çevredekilerin köpekleri uzaklaştırmasıyla aşağı inen çocuğun korku yaşadığı gözlendi. Bu anlar ise cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. 


'MAHALLEDE CİDDİ KÖPEK SORUNU VAR'

Köpeklerin çocuğun peşine koştuğunu gören İbrahim Babalık, "Dükkanda çalıştığım sırada köpekler bağırmaya başladı. Baktım, köpekler çocuğun peşinde. Çocuk korkarak dükkanın kepengine tırmandı. Köpekleri kovdum, çocuğu da kepenkten indirdim. Mahallemizde ciddi bir köpek sorunu var. 20-25 köpek var burada. Okuldan öğrenciler dağılınca ciddi korku yaşıyoruz. Kimsenin canı yanmadan yetkililerin önlem almasını istiyoruz" dedi.

Özge Kuleci de "Biz mahallemizde bu problemi sürekli yaşıyoruz. Çocuklarımızı dışarı bırakamıyoruz. Köpeklerin ne yapacağı belli olmuyor. Saldırıyorlar. Durumu belediyeye de bildirdim. Kalıcı bir çözüm bulunamıyor. Biz hayvan düşmanı değiliz, hem hayvanların hem de insanların canı yanmadan çözüm bulunsun" diye konuştu. (DHA)

Yorumlar 10 Yorum Var
  • nur 18.03.2022 13:09
    Altı yüksek olan aracın altına sıkıştırdıkları kzıgınlık dönemindeki dişi köpeğin çevresini sarmış olan erkek köpeklerin görüntüsü bu.yalan haberler yapmayın.kenardan gelen marangoz aracın altında sıkıştırdıkları dişi köpeği kaçırınca erkek kökepkler de peşi sıra gidiyorlar.sonrasında da çocuğu aşağı indiriyor.Çocuk kalabalık köpek gurubundan korkmuş ama çocuğa karşı en ufak bir saldırı olmamıştır.o dişi köpeğin çığlıkları kaç gün sokağı inletti.O çekim yapan niye o zaman belediyeyi aramamış.kızgınlık döneminde bir dşi var alıp kısırlaştırın dememişte yalan haber yapmak için uğraşmış.vebali büyüktür.Allaha havale ediyorum.
  • Görengöz 17.03.2022 15:54
    Sokakta bisiklete binen çocukla en ufak bir alakaları yok.Aracın altına girmiş olan dişi köpekle ilgileri.Aracın altındaki dişi köpek kaçınca hepsi peşinden gidiyor dikkatli bakarsanız.Göremeyen gözlük taksın.
  • oktay 09.03.2022 15:33
    benim çocuğumu böyle saracaklar ha... sadece 2 kılo tavuk etıne bakar...Bakmak ısteyen denyoşlar süs köpeği bakmasın alsın bunları bağında bahçesinede yada barınaklarda baksın.Bu işi sadece belediyeden beklemek olmaz. herkes gönüllü olsun bu hayvanlaara barınaklar yapılsın yemlensınler.
  • Murat 09.03.2022 14:51
    Hayvan sevgisi de bir yere kadar, bu kadar abartmaya gerek yok, çok hayvan sever varsa alsınlar evlerinde beslesinler o zaman, cins köpek besleyenler sokak köpeği sahiplensin o zaman.
  • Türk 09.03.2022 13:48
    bundan 30-40 yıl önce belediye sokak köpeklerini öldürmeleri için resmi olarak personel görevlendirip silah veriyordu. İllahi aynısını yapın demiyoruz. ancak belediye olarak şehir dışında amma barınak, amma kulübe mutlaka bir şeyler yapmaları gerekir. yoksa ısırılmaya maruz kalan her çocuk bundan dolayı zarar görecek her bir bireyin bağlı olduğu belediye başkanına dava açmasını öneririm.
Daha fazla yorum görüntüle