“Neler Oluyor Hayatta” programı sunucularından Hakan Ural, sosyal medyada çoğalan kin ve nefret dolu söylemlere sinirlendi.

Hakan Ural, sunuculuğunu üstlendiği Kanal D’de Neler Oluyor Hayatta programında, sosyal medyada Türkiye Cumhuriyeti devleti hakkında yapılan olumsuz açıklama ve yorumlara, canlı yayında isyan etti.

Nefret ve kin dolu söylemlere ateş püsküren Ural, sosyal medyada gerçeği yansıtmayan haberler ile ilgili de algı yönetimi yapıldığını dile getirdi.

“SEL OLUYOR DEVLETİN SUÇU VAR”

“Deprem oluyor memleketin suçu var, sel oluyor devletin suçu var, devamlı bir memleketini aşağılama var ama bunların yanında gerçekler de var.” diyen Ural, şöyle devam etti:

“BİR TANE İYİ BİR ŞEY DEDİKLERİNİ DUYDUNUZ MU?”

“Belli bir kitle var, iki yakanız bir araya gelmesin diye sözde tüm mağduriyetlerinizi satın alıp onları savunuyorum adı altında devletine ve milletine düşmanlar, bir tane iyi bir şey dediklerini duydunuz mu?”

“HEPSİ DE LÜKS İÇİNDE”

Ünlü sunucu, “Nefret, kin, asparagas bunlar bitmeyecek. Senin Merkez Bankası'nın parası bitti, batıyor diyecekler. Doğu Akdeniz'i alamıyor, S-400'ü niye aldı, yağ bitti, şeker bitti, uçağımız yok, yangın sönmüyor. Sokağa çıkmaya korkarsın, ne oluyor dersin. Bunlara bak, yalnız hepsi de lüks içinde. Hepsinin bir eli yağda, bir eli balda. Bunlar vatan düşmanı, bunlar milletine düşman.

"BUNLAR HAİN ORDUSU"

Bunlar hain ordusu, 24 saat devletine ve milletine saldırma mecrası. Halkla bir alakaları yok, hiçbir duyguları yok, nefretleri var hatta. 24 saat yemiyor, içmiyor, bu Twitter'dan devletine, milletine durmadan kin kusuyor, kışkırtıyor. Mesela hiç 'Allah razı olsun terör bitti' dediklerini duydunuz mu? Duyamazsınız. Ben böyle bir fütursuz zihniyeti, korku filmlerinde görmedim.” diye de ekledi.

Yorumlar 256 Yorum Var
  • Murat 12.03.2022 15:36
    Vatandaş nick'li eleman zorunami gitti doğrular canın acimis belli alışırsın onlar bu ülkede iktidar olamayacak ama sen o vatan haini vatansizlari eleştirecek kadar delikanlimisin onu söyle PKK terör örgütüne yamanan batıya uşaklık edenlere laf edecek kadar yürekli misin Erdoğan'ı buraya getiren zaten buydu cozum sürecinde vatandaşa iktidarı kaybetme pahasına siyasi kariyerini ortaya koydu o gün PKK ya taviz verdi diyen alçaklar bugün kahvaltiya cenazesine gidiyor bunlari diyecek yüreğin var mı ? Ben 28 Şubat'ta bu kanciklara karşı sokaktaydim Erbakan da dahil alayı bati yancisi çıktı ama Erdoğan'a bir konuda çok kızıyorum merhamet denilen meseleyi anlamadığı icin
  • Azer Diyar 12.03.2022 13:51
    Evet Hakan Ural ın burdaki Serzenişinde Her Kelimesine katılıyorum , dobra dobra her zaman Tarafsız hakikatleri Söyleyen , Güçlülerin tellallığını yapan Satılmış Şakrabanlardan değil Mağduriyetleri doğruları söyleyen VATANını MİLLETini Seven Haklıların haklarını her zaman Savunan yanında olan Mükemmel harika örnek bir İnsan dır Hakikatleri Söylüyor Bu Can Bu Bedende olduğu Sürecede Her fırsatta Söyleyeceğim diyor (çakallar sadece havlayacaklardır) ELHAMDULİLLAH doğrular dürüstler Geçmişdede her zaman olduğu gibi gene kazanacağız İnşALLAH
  • Haluk 12.03.2022 05:16
    Helal sana Malatya li hemşerim...
  • Dydydy 11.03.2022 16:39
    Sonuna kadar haklı helal olsun sana , Rabbim vatan hainlerine fırsat vermez EVVELALLAH
  • Dadaş fenerbahçeli 11.03.2022 15:56
    Gerçek sanatçı.
Daha fazla yorum görüntüle