"Kılıçdaroğlu, Diyarbakır anneleri ile görüştü" yalanının ortaya çıkmasının ardından Diyarbakır annelerinden Ayşegül Biçer CHP'nin parti kurmaylarıyla görüşerek, "Biz CHP il başkanlığı önünde eylem başlatıyoruz. Hodri meydan." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır ziyareti kapsamında evlatları PKK tarafından kaçırılan ve HDP il binası önünde nöbet tutan aileler ile bir otelde görüşmek istedi. Bu talebi kabul etmeyen aileler, iki temsilci yollayarak bu durumu CHP liderine yüz yüze aktardı. Söz konusu anlarda çekilen fotoğraflar, CHP'ye yakın basın kuruluşları ve partililer tarafından 'Kılıçdaroğlu, Diyarbakır anneleri ile görüştü' şeklinde lanse edildi.
Gerçeğin ortaya çıkmasının ardından parti kurmaylarıyla görüşen anne Ayşegül Biçer, "Siz çadıra gelemiyorsunuz, o cesaretini gösteremiyorsunuz ya biz CHP il başkanlığı önünde eylem başlatıyoruz. CHP alçak yüzünü bir kez daha gösterdi. Hodri meydan." diyerek tepki gösterdi.

Yorumlar 63 Yorum Var
  • Hakikaten... 11.03.2022 09:51
    Allah razı olsun böyle insanlardan... vatanımız milletimiz inşallah belki de bu insanlar vasıtasıyla daha güvenilir hale gelecek...
  • vatansever 11.03.2022 09:49
    yalan söyleyene neden hapis cezası verilmez..ülkeyi fesada ve fitneye bogdugu için yargılanıp önce hapis sonra tekrar ederse İDAM İLE CEZALANDIRILMALIDIR.
  • Ruhi 11.03.2022 09:40
    Yahu CHP olmasa biz bırak ayı başka galaksilerde keşif yapıyor olurduk. İnanın bana 100 yıldır bu memleketi kemiren başka parti yoktur!
  • NECCAR 11.03.2022 09:20
    Bu kıymetli kardeşimiz mecliste konuşmalı ki chp kendine ayar versin ; Yapın bu arkadaşı milletvekili ; milletin sesidir çünkü o kalın selametle
  • CHP'li 11.03.2022 08:51
    Sayın Genel Başkanımızın çadıra gelip ailelerle görüşme isteği vardı. Hatta HDP'li dostlar ilede bu paylaşıldı. Sadece sorubnları dinlenecek sabır dielenecek ve evlatlarının geri gelmesi için temennilerde bulunulacaktı. Ancak HDP içindeki bazı güçler bunu yurt dışı bağlantılarına ilettiler ve yukarıdan gelen tavsiye ile bu çadır ziyareti iptal edildi. Yoksa genel başkanımız Ailelerle birlikte olmaktan mutluluk duyar.
Daha fazla yorum görüntüle