AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Çırağan Caddesi'nde İBB'nin yaptığı ağaç katliamına sessiz kalan sözde çevreci ünlü isimlere sert sözlerle tepki gösterdi.

CHP'li İBB yönetiminin Çırağan Caddesi üzerindeki 112 çınar ağacını kesmesine tepkiler gelmeye devam ediyor.

GEZİ TERÖRÜNÜ BAŞLATANLAR KAFASINI KUMA GÖMDÜ

Sosyal medyadan videolu mesaj paylaşan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'in açıklamaları şu şekilde;

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beşiktaş Çırağan Caddesi'ndeki 112 çınar ağacını kesti. Asırlık ağaçları katlettiler. 2013 yılında 5 ağacın sadece yerinin değiştirilmesini altını çizerek söylüyorum sadece yerinin değiştirilmesini bahane edip Gezi terörünü başlatanlar kafasını kuma gömdü. Gezi'de ağaçlar kesiliyor yalanıyla kamu malını yakıp yıktılar. Sokakları savaş alanına çevirdiler. Polislerimize alçakça saldırdılar. Ekonomimize çok büyük zararlar verdiler. Ve bu Gezi terörüyle darbe yapmak istediler. 

 "KiRALIK KUKLALARSINIZ"

Gezi'deki gibi yalan veya algı değil. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi ağaç katliamı yaptı. ve buna da kılıf uydurdular. çevreci ve ağaçsever olduğunu iddia edenler ortada yok. Hepsi ölü taklidi yapıyor. Yerin dibine mi girdiniz ünlü bozuntuları. Doğa ve ağaç sevginiz palavra. Sizler sadece CHP'nin talimatıyla konuşabilen kiralık kuklalarsınız. Vatan sevginiz olmadığı gibi kendinize ait bir fikriniz de yok. Duyarlı değil kumandalı ünlülersiniz. CHP kalk deyince kalkan otur deyince oturan beş para etmezlersiniz. İkiyüzlülüğünüzü vatandaş görüyor. Siz Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye saldırdıkça millet doğru tarafta olduğunu görüyor.

Yorumlar 46 Yorum Var
  • malkoçoğlu 16.03.2022 10:05
    Futbolculuğunda olduğu gibi siyasetciliğindede dürüst,ahlaklı ve net Allah razı olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun.
  • Şamil 16.03.2022 09:59
    Varolasın, ağzına sağlık sayın vekilim. Keşke senin gibi babayiğitlerden biraz daha fazla olsa mecliste.
  • vatansever 16.03.2022 09:55
    hainler laftan anlamaz Alpay efendi. herşeyin gereğini zamanında yapacaksın. mecliste gerekli yasaları çıkaracaksınız. 30 tane sabıkası olan bririsi mecliste çıkan yasa sayesindedir. hakimlere suç atana kadar önce adam gibi net yasa çıkarın.
  • Toprak Deliorman 16.03.2022 09:45
    helal olsun
  • ŞAFAK 16.03.2022 09:42
    bu adamı top oynarkende sevmiyordum hala sevmiyorum ülke için faydasız bir insan VESSELAM
Daha fazla yorum görüntüle