Sarıyer’de kaldırımda yürürken cep telefonuna bakan genç kıza, yolun karşısına geçtiği sırada otomobil çarptı. Yere düşerek yüzünü kaldırıma vuran genç kız kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde geçtiğimiz Salı günü sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Fatma Biçer, kaldırımda yürüdüğü sırada cep telefonuna bakıyordu. Karşıdan karşıya geçmek istediği anda sol taraftan gelen otomobili fark etmeyince, kaza kaçınılmaz oldu. Otomobil Fatma Biçer’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Biçer, yüzünü kaldırıma vurdu. Genç kız kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, otomobil şoförü ve çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza anı ise saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Yorumlar 31 Yorum Var
  • ZEYNEB 18.03.2022 21:17
    Kaldırımın yarısına parkedilen araba tamam hatalı ama oradan yola inmeden pekâlâ geçilebileceğini videoda görüyoruz ayrıca ters yönden araba gelmez ki sağa bakmış madem yola çıkıyorsun sola bakacakti kızımız %90 hatalı sola bakacakken az bir şey dalgınlıkla telefona bakmış, Rabb'im şifa versin Elhamdülillah yine küçük atlatmış.
  • murat 17.03.2022 14:57
    bu telefonda icat eden önüne bakmaz oldu akıllı telefon sağa sola bakan da yok eğitim görsün bence bağımlılık olanlar var dikkat edin allah korusun herkes dikkat etsin
  • Az bilirkisi 17.03.2022 14:54
    Carpan arac: 0/8 kusur , carpilan kisi: 1/8 kusur, kaldirima park eden arac: 7/8 kusur. Carpilan kisi kaldirimda arac oldugu icin yola iniyor ve yine kaldirimdaki aractan dolayi gelen araci fark edemiyor, ama daha da oncesinde telefona bakmayi biraksaydi gelen araci uzak noktadan gorebilirdi cunku carpilan kisi arkadan gelen araci bile kontrol etti.
  • alp 17.03.2022 14:50
    vatansevere: Hiç vicdanın yokmu ya senin evladın olsaydı yine iyi oldu hak etti diyecek miydin el insaf yahu
  • alp 17.03.2022 14:48
    kış günü el cepte yürümek çok büyük bir hatadır dikkatli olun eldiven kullanın yoksa bile ellerinizi cebinize sokmayın
Daha fazla yorum görüntüle