Esenyurt’ta önce eski kız arkadaşına, daha sonra ise silahla kendine ateş edip hayatına son veren şahsın son görüntüleri ortaya çıktı. Alpaslan Çay’ın sokak içine zorla sürüklediği Kader Gökçe’yi öldürüp ardından kendi hayatına son verdiği o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Pazar günü esenyurt Turgut Özal Mahallesi’nde meydana geldi. Kader Gökçe metrobüs üst geçidinden indikten sonra kendisini bekleyen Alpaslan Çay tarafından zorla bir ara sokağa çekilmiş ve silahla boynundan vurmuştu. Yaşanan olayın ardından intihara teşebbüs eden şahıs, Gökçe ile birlikte hastaneye kaldırılmış ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Cinayet anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı
Yaşanan o korkunç olaya dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda Çay’ın, eski kız arkadaşını silahla vurduğu ardından ise intihara teşebbüs ettiği o anlar anbean güvenlik kamerası yansıdı.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Vatandaş 06.04.2022 00:19
    İman insanı insan eder belki sultan eder..
  • 2735455 05.04.2022 21:26
    bide diorlar ki idam gelsin kimi asacan burda? kişi öldürmek istesin yeterki ölmeyide göze alır. yasa korumaz ahlak iman korur.
  • vatandaş 05.04.2022 20:32
    hapiste çürüyeceğine eşek cennetine gitmeyi tercih etmiş, ne diyelim ateşin bol olsun.
  • Allaha dönün 05.04.2022 19:08
    Bunlar gönlük sıradan olaylar artık. Her şeye razılar. Yeter ki evlerinde iffetle oturmasınlar. Sokakta vurulma, tecavüz edilme, otelin penceresinden atlama, balkondan düşme.... Bunlar yeni moda arkadaşlığın meyveleri. yapmasınlar efendim!
  • ıssız_visal 05.04.2022 18:17
    Ölen niye öldüğünü öldüren neden öldürdüğünü bilmeyecek ahir zaman. Toplum cinnet geçiriyor.
Daha fazla yorum görüntüle