Gaziantep'te son günlerde kabloları çalan hırsızlar vatandaşları bezdirdi. Hırsızlık anlarından birini anbean görüntüleyen bir vatandaşın, “Onları çalıp ne yapacaksın, karanlıkta mı bırakacaksın bizi” diyerek hırsıza tepki göstermesi üzerine şüpheli şahsın elindeki aleti vatandaşa fırlatması pes dedirtti.

Gaziantep'te son günlerde pek çok noktada kabloların çalınma olayları artış gösterdi. Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Süleymanşah Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

"Karanlıkta mı bırakacaksın bizi' diyerek tepki gösteren vatandaşa elindeki aleti fırlattı
Görüntülerde, gecenin geç saatleri ile sabahın çok erken saatlerinde sokağa gelen şüpheli şahısların kabloların bulunduğu noktayı eşmeye çalışma anları yer aldı. Görüntülerin devamında vatandaşın, 'onları çalıp ne yapacaksın, karanlıkta mı bırakacaksın bizi' diyerek hırsızlığa tepki göstermesi üzerine şüpheli şahsın elindeki aleti vatandaşa fırlatma anları ise bu kadar da olmaz dedirtti.

"Bu hırsızlıklara çözüm bulunmasını istiyoruz"
Yaşanan hırsızlık anlarına tepki gösteren mahalle sakini bir vatandaş, "Son günlerde hırsızlık olayları çok olmaya başladı. Pek çok vatandaş bu konuda çok mağdur. Sokak lambalarına kadar çalınmış. Kablolar çalındığı için sokakta doğru düzgün lamba kalmamış. Biz bu işe bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Bu hırsızlıkları yapanların kameralardan tespit edilerek bulunmasını istiyoruz. Çünkü bu olaylar sürekli oluyor" diye konuştu.
 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • medo 08.04.2022 15:37
    Hakim amcaları bu hırsızları pek severler, bunlara karşı çok merhametliler maşallah. Bunlar adliyenin bir kapısından girer diğer kapısından çıkıp giderler. Muhtemelen bunun da onlarca sabıkası vardır. Ne zamana kadar, ya müdahale eden kişiyi, yada karşı karşıya geldiği ev sahibini öldürünceye kadar, ki kaçınılmaz son da odur. O zaman katil kim olur ona da siz karar verin. İyi ki müdahale eden kişiye dava açmamışlar çalma özgürlüğünü engelliyorsun diye. Hatta anayasa mahkemesine gitse bile hırsızı haklı bulur, kişisel hakları engelleniyor diye. Çün ki bu memlekette teröristlerin, hainlerin, işbirlikçilerin, hırsızların sonsuz hakları var.
  • misafir 08.04.2022 15:30
    polise haber vermeyin, hep ağlayın fikir verin
  • rubai 08.04.2022 14:20
    namıssız alçak.. bir de kafa tutiyiii elllaammmmm
  • işçi 08.04.2022 13:39
    Muz Cumhuriyetinde sıradan bir gün. Bu ülke kadar hırsıza cesaret veren bir ülke var mıdır acaba ? Yazıklar olsun şu hırsızlarla bir baş edemediniz.