Avcılar'da, okula gitmek için babasıyla servisi bekleyen 8 yaşındaki çocuğa sokak köpekleri saldırdı. Babasının tekmeler savurmasıyla köpekler uzaklaşırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, dün saat 11.40 sıralarında Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde bulunan sitenin önünde yaşandı. Aziz Karadağ, okul servisine bindireceği 8 yaşındaki oğlu Ömer ile yaşadıkları sitenin önünde beklemeye başladı. Sokak köpekleri, bir anda çocuğa saldırdı. Köpeklerden kaçan çocuk korkuyla babasının arkasına saklanırken, babası köpeklere doğru tekmeler savurdu. Köpekler daha sonra baba-oğuldan uzaklaştı. Yaşanan korku dolu anlar ise sitenin güvenlik kamerasına yansıdı. 

Yorumlar 51 Yorum Var
  • Mehmet 10.04.2022 22:26
    Hayvanlar aç olduğu için saldırmıyor. Bunu söyleyenler köpeklerin sosyal davranışlarından haberi yok. Hep söylüyoruz anlayın artık köpekler içgüdüleriyle hareket ederler. O anda onlara hakim olan içgüdülerine göre davranırlar. Bu içgüdüler toplulukta güçlü olana itaat etme, avlanma , alan koruma içgüdüleridir. Köpekler sahipsiz sokaklarda başıboş bırakılması yanlıştır. Sahibi varsa köpek ona uyar ama sahibi yoksa alfa köpeğe uyar ve başıboş köpeklerde onlara avcılık içgüdüleri hakim olur.. Köpekler bu şekilde başıboş bırakılmamalaıdır.
  • Bolvadinli 10.04.2022 16:07
    Hayvanlar aç olduğu için saldırıyordur. İnsanlar biraz duyarlı olsa bir kap su biraz yemek verse sürekli olarak derdini anlatamayan hayvanlar insanlara saldırmaz. Biraz merhamet, biraz su ve birkap yemek diyorum. Rabbim onlarada can vermiş, onlarında hayat hakkı var. Bizler bu hayvanlara bakmak zorundayız. Başta belediyeler sorumlu sonra bizlerinde duyarlı olmamız lazım bu sokak hayvanlarına köpek ve kedilere aç kalınca köpekler insanlara ve kedilere saldırıyor. Hayvanlar berekettir. İnsanları vicdana ve merhamete davet ediyorum.
  • Okur 10.04.2022 09:04
    Bu köpeklerin toplatılmasını niye istemiyorlar hayvanseverler milleti ısırsın halk kızsın bu sayede hükümet zorda kalsın gaye bu Tayyibi düşürmek bu zamlarda bu yüzden ALLAH müslümanların yar ve yardımcısı olsun...
  • belediye toplasın 10.04.2022 08:22
    baba olmasaydı bugün belki o çocuk olmayacaktı.belediyeler niye hepsıni toplayıp barınaklara koymuyor parası mı yok alan mı yok .hayvan sever korkusundan birşey yapamıyor belediye
  • Vatandaş 10.04.2022 07:28
    Bazı yorumlar okudum Cumhurbaşkanı köpek sorununu nasıl çözemez demişler. Cahilmisiniz propagandacımısınız nesiniz belli değil. Ülkenin Cumhurbaşkanı köpek sorununumu düşüncek belediyeler neden var şikayet etin belediye önlem almasa gidip savcılığa görevini yerine getirmediği için suç duyurusunda bulunun. Şahsen benim evladıma saldırsa o köpeği elimden nato gelse alamaz.
Daha fazla yorum görüntüle