Edinilen bilgiye göre olay, geçen 13 Nisan Çarşamba günü akşam 22.45 sıralarında merkez Çukurova ilçesindeki bir spor salonunda meydana geldi. İddiaya göre, uzun yıllardır vücut geliştirme sporu yapan Türkçe Öğretmeni Görkem İkiz (42), bench press yapmak için uzandığı sehpada elinden kayan 80 kilogram ağırlığındaki halterin altında kaldı.

Spor salonu çalışanları ise hemen İkiz'in yardımına koşarak sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulans genç adamı Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan adamın 5 kaburga kemiğinin kırıldığı tespit edildi.

1 gece hastanede kalan adam daha sonra tedavisi evde devam edecek şekilde taburcu edildi.  İkiz, “Elimde eldiven de varken bir anda bar kaydı ve göğsüme düştü. Doktorlar kaburgalarımın kalbime saplanma riski olabileceğini de belirtip ölümden döndüğümü söylediler. Herkesin çok dikkat etmesi gerek” diye konuştu. 

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Teacher 15.04.2022 22:04
    Öldürmeyen darbe güçlendirir koçum. Sen bu Kafa ile devam et . Aferin
  • muşlu 15.04.2022 21:05
    vücut gelişmiş ama.
  • Metin 15.04.2022 19:11
    O tutuş şekliyle kaymamasi mümkün değil, baş parmağa dikkat edin.
  • Kenan 15.04.2022 18:58
    Bizim insanimizin illa basina birsey gelince akillaniyor. Normalde o insanin basinda ikinci bir sahis durmasi lazim ve halteri yerinden kaldirip hareket haline gecinceye kadar destek vermesi gerekiyor, ama halter aletini duvara kadar yanastirirsan arkasina kimse dolanip yardimci olamaz ve böyle kazalarda göz göre göre gelir. Almanyada olsa böyle bir kazadan sonra bilirkisi gelirdi ve o salona kimseyi almaz tepeden tirnaga incelerdi. Ben olsam o spor salonunu mahkemeye veririrm, cünki sorumsuzlar
  • kadir 15.04.2022 15:01
    o aval aval bakan siyah tişörtlü eğitmen ise derha işine son verin,böyle bir reflekse sahip biri o işi yapmasın
Daha fazla yorum görüntüle