İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri ile seyyar satıcılar arasında Beyazıt’ta kavga çıktı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, öğle saatlerinde Beyazıt Meydanı’nda yaşandı. İddiaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, yaptıkları denetimde seyyar satıcıların tezgahını kaldırmak istedi. Tezgahlarının kaldırılmasına karşı çıkan satıcılar, zabıta ekipleriyle tartışmaya başladı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Seyyar satıcılar ile zabıta ekipleri tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırdı.

Küfür ve hakaretlerin havada uçuştuğu kavga vatandaşların araya girmesiyle son buldu. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Tepki 16.04.2022 17:08
    Ne kavgası zabıtaya saldırmışlar düpedüz..!
  • İSTANBUL..34 16.04.2022 15:54
    meralin fatihi imamoğlu ve zabıtaları İ Y İ Çalışıyor...gariban seyyar satıcılara dayak...
  • Vadi 16.04.2022 15:30
    Herşey güzel olacaktı
  • zafer gülten 16.04.2022 14:45
    semtim İstanbul -İkitelli de mültecilere ait dükkanlar -seyyar satıcı tezgağından farksız- dükkanda vergi levhası ,hatta bazılarında yazar kasa bile yok.malların çoğu yurt dışından gelme arapça yazılı,imalat tarihi,son kullanma tarihi olmayan mallar ve üstleri toz kir içinde. sonra bir mülteci dükkanında herşey var nerdeyse,gıda dükkanımı,elokronik eşyacımı,konfeksiyon dükkanımı belli değil. bi yanda ithal elokronik eşyalar,plastik kap kaçak,deterjan,bi yanda gıda maddeleri....hijyen temizlik diye birşey yok. zabıta karışamıyormu bunlara.
  • ÇAKMA ÜLKÜCÜ 16.04.2022 14:25
    Ekrem amca , her şey çok İ Y İ Güzel olacak.
Daha fazla yorum görüntüle