Nevşin Mengü, AK Parti'nin Ağrı'daki sahuruna yönelik yapılan yorumları eleştirdi. Mengü, "Orada acayip bir şey yok ya. Ciddi söylüyorum. Vay çalgılı çengili diye eleştirilmiş. Bir şey yok ki tef çalıyor gençler, türkü söylüyorlar" dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Ağrı’da bin 500 gençle buluştuktan sonra, Belediye Başkanı Savcı Sayan ve beraberindekilerle 700 gençle birlikte sahur programında bir araya geldi.

Eğlenceli anlara sahne olan sahur programına ait görüntülerin sosyal medyada paylaşılması eleştirilere neden oldu.

Başkan Sayan da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak eleştirilere cevap verdi.

"KÜRT GENÇLERİNE CEZAEVİ VE DAĞLARI LAYIK GÖRENLER RAHATSIZ"

Kamera karşısına geçen Belediye Başkanı Savcı Sayan, “AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan Bey ve 600-700 kişiyle sahur programı yaptık. Coşkulu bir sahur programıydı. Gençlerimiz eğlendi, kendi müzikleri ile coştular. Ama Kürt gençlerine sadece cezaevlerini ve dağları layık görenler bu coşkulu toplantıdan rahatsız olmaya başladılar. Sosyal medyada kahvaltının maliyeti üzerinden bize yüklenmeye çalışıyorlar.” dedi.

NEVŞİN MENGÜ: ACAYİP BİR ŞEY YOK

Olayın yankıları sürerken muhalefete yakınlığıyla bilinen Nevşin Mengü'den herkesi şaşırtan bir yorum geldi. Mengü, FOX TV'de yayınlanan "Orta Sayfa" programında gündem yaratan sahurla ilgili "Orada acayip bir şey yok ya. Ciddi söylüyorum. Vay çalgılı çengili diye eleştirilmiş. Bir şey yok ki tef çalıyor gençler, türkü söylüyorlar. Bir de Ağrı'da gençlerin çok fazla sosyalleşme imkanı yok. Bence burada AK Parti Gençlik Kolları en azından şeffaf bir şekilde program yapmış, onu da paylaşmışlar işte" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 105 Yorum Var
  • Ertuğrul 17.04.2022 11:46
    İşte Rabbim böyle münafık kullarını şaşırtır da kendi kendilerini yalanlarlar. Allah herşeyi görür ve bilir.
  • Tufan 17.04.2022 10:59
    Bozuk saat nevşin mecburiyetten doğruyu söylemiş. Garb cephesinde yeni bir şey yok
  • bülent tas 17.04.2022 10:19
    ya nasıl adamlarsınız ibb nin sanaçılara verdiği milyonları görmeyip oradaki kişi başı verilen 30 liranın hesabını soracağınıza gidin ibb nin 5 milyarı ne amaçla danışmanlık hizmeti olarak dağa finansör olmasını konuşun soros tayfası
  • bulent 17.04.2022 09:49
    ben askerliğimi 96 97 senelerinde ığdırda yaptım ağrıdanda iki defa geçmiştim devlet binaları dışında doğru dürüst betonarme ev yoktu doğubeyazıt kacakçılıktan dolayi daha kalkınmıştı şimdi ağrı büyük sehir belediyesi ve neler tartışıliyor teşekkürler reis bu ülkeye çok hizmetler kattın
  • Canan 17.04.2022 09:42
    Rabbim in izniyle 2023 te tekraren devam inşaALLAH.
Daha fazla yorum görüntüle