Bursa'da cezaevinde görevli infaz koruma memurlarını taşıyan servis otobüsüne yönelik bombalı saldırıda 1 ceza infaz koruma memuru şehit oldu, 1'i ağır 7 personel de yaralandı. Patlamanın hemen ardından bölgede yeni çekilen görüntüler ortaya çıktı. Olay, saat 7.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Mudanya Caddesi İhsaniye metro istasyonu yakınlarında meydana geldi. 30 infaz koruma memurunun bulunduğu servis otobüsü sağ şeritte seyir halindeyken yolun kenarına bırakılan ve uzaktan kumandalı olduğu düşünülen bir patlayıcı infilak etti. Servis otobüsü 100 metre kadar ileride durabilirken, otobüsün bütün camları kırıldı ve araçta hasar meydana geldi. Olayda infaz koruma memuru Cengiz Yiğit (36) şehit oldu, 7 personel de yaralandı. Patlamadan sonra yaşanan can pazarı cep telefon kamerasına yansıdı. Öte yandan olayla ilgili soruşturma Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından titiz bir şekilde sürdürülüyor. Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri sabaha kadar özel çalışma yaparken, kriminal raporların tamamlanması ve güvenlik kamera incelemesinin sonuçlanmasıyla ciddi bir sonuç elde edileceği öğrenildi

Yorumlar 3 Yorum Var
  • HIDIR BUDUR 21.04.2022 11:58
    ABD'li yetkililer ne demişti :"Türkiye bizim Suriye kuzeyindeki Terör koridoruna karışmasın, BİZ DE KONTROLÜMÜZ ALTINDAKİ PYD=PKK'LILARIN TÜRKİYEDE EYLEM YAPMAMASINI SAĞLAYALIM"!!!?? . Bi harekata kalkıştık veee bugünlerde PKKlılarda yakalanan bombalar, birden hortlayan terör / PKK terörü? SONUÇ: "Sivrisineklerle uğraşacağımıza bataklığa su dökenlerin belini kırma zamanı veee çuvalı kafamızdan çıkarmazamanıı " geldi artık...!!
  • MustafA 21.04.2022 11:42
    Anlaşılan o ki bunun devamı gelecek , kafalarına vurdukça kuduracak lar Mehmetçik vurmaya devam eder inşallah . Bu arada vatandaşa çok iş düşüyor şehirlerde şüpheli insanları biraz takip edip gözlemleyip ihbar etsinler dikkatli olmakta fayda var Rabb'im fırsat vermesin Vatan hainleri ne .
  • Tarık 21.04.2022 10:58
    İnsanımızın canına kast edenleri yakalandıkları zaman beslemek is-te-mi-yo-ruz. Bıktık artık yıllardır haine idam çıkmadı diye bizim insanımız ölüyor.