Beylikdüzü’nde, erkek yolcu metrobüs için yer verme nedeni ile tartıştığı kadına, “Benim senin gibi eşim olsa kafasını koparırım" diyerek tehditler savurdu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay, dün öğle saatlerinde Beylikdüzü Güzelyurt Metrobüs Durağı’nda yaşandı. İddiaya göre erkek yolcu, kadın yolcu ile yer verme nedeni ile tartışmaya başladı. Tartışma iki tarafın da birbirine bağırması ile bir süre devam etti. Erkek yolcu tartıştığı kadına, “Benim senin gibi eşim olsa kafasını koparırım" dedi. Kadının, “Koparamazsın" şeklinde cevap vermesi üzerine tehditlerine devam eden yolcu, “Koparırım. Sen kafanı yorma. Ben kafa kopartmaktan yattım. Ben 8 senedir mahkumum. Pandemi nedeniyle çıktım" dedi. Tartışmanın uzaması nedeniyle metrobüsteki yolcular araya girdi. Kadına tehditler savuran yolcu ise metrobüsten inerek yoluna devam etti. İki tarafın da polise giderek şikayetçi olmadığı öğrenildi. Yaşananlar ise metrobüsteki başka bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

Yorumlar 54 Yorum Var
  • tepki 25.04.2022 20:36
    demek ne istersen yap virus var diye birakiyorlar iyi de bu virus bir daha zaten gitmeyecek bu tip deli manyaklari ømur boyu iceri atacaksin tabi her kadin melek degil insanin sabrini zorlayan cok mikrop kadin var burda kim hakli tam bilmiyorum
  • selim 25.04.2022 17:20
    Adam kafa kopartmış pandemi var diye salmışlarsa Adalet sisteminde ne oluyor diye sormak lazım.Adalet sistemi bu iktidarın milletçe en başarısız yeridir.Ikincisi milleti GDO''ya teslim eden Tarım bakanlığı üç DSÖ emrinde hareket eden Sağlık bakanlığı şimdi küreselci çetenin sermaye merkezi yapılacak olan kanal istanbul acaba bu millet ne kadar düşünülüyor cevap bekliyoruz.
  • yavuz 25.04.2022 17:19
    sen kafa koparma değil de kafayı yemişsin. Dağdaki ayı bile kendi cinsinden birine bu ses tonu ile bu kadar kaba olmaz. Zannetmiyorum ayının da bu kadar kaba olacağına. Durumumuz hiç de hoş değil. Mecliste hainler toplumda piskopatlar. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.
  • Selman 25.04.2022 17:05
    Kafa kopartan bir katil 8 yıl sonra başka kafalar kopartabilsin diye aramzda dolaşabiliyorsa adalet yok demektir, adalet yoksa hiç birşey yok demektir, yöneticiler aklını başına alsın idam geri gelsin, yoksa ölüm şuracıkta, hesap günü hiç bir sevap yada hizmetleri kendilerini kurtaramaz
  • Mülayim Öksüz 25.04.2022 16:51
    Hapise girmekle, gurur duymak arasındaki bağlantıyı anlayamadım ?!?!?
Daha fazla yorum görüntüle