Olay geçen hafta Büyükçekmece Mimaroba Mahallesin’de meydana geldi. Ekmek almak için dışarı çıkan 15 yaşındaki çocuk yol kenarında duran köpeklerin saldırısına uğradı, köpeklerden korkup kaçan çocuk kendisini yola attı ve o sırada oradan geçen minibüsün altında kaldı. Metrelerce sürüklenen çocuk 2gün hastanede yattı.Yaşanan o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

“Öldüğümü sandım”

Kaza sonrasında gözlerini hastanede açtığını söyleyen Mehmet Efe Toprak, “Ben arkadaşlarım ile ekmek almaya gidiyordum. Bir dükkanın önünde duran sokak köpekleri havlamaya başladı. Bende hayvanlardan korktum ve yola atladım. O sırada yoldan geçen bir araba bana çarptı. Gözümü açtığımda hastanedeydim ve öldüm sandım. Sonra etrafımdaki insanları gördüm ve ölmediğimi anladım. Ayağımı alçıya aldıktan sonra beni hastaneden çıkardılar” dedi.

“O an çok korktum”
Olayı anlatan görgü tanığı Necati Bülbül, “Arkadaşım ile ekmek almaya çıkmıştık. Sokakta başıboş gezen köpekler bize havlamaya başladı. Arkadaşımda korkarak kendini yola atınca araba çarptı. Ben o an çok korktum, kolunda bacağında kan var sandım. Hemen babasına haber verdim ve hastaneye götürdü. Daha öncede burada köpeklerin havlaması ile bazılarına araba çarpmıştı” diye konuştu.

Yorumlar 64 Yorum Var
  • Kemal Altun 09.05.2022 19:22
    Başıboş köpeklere özgürlük...
  • Saffet Eren 09.05.2022 18:55
    Asla başıboş köpek olmamalı, biz insanların korkutulması kadar vahşilik olamaz.
  • Deniz 09.05.2022 17:45
    Sorumlu belediye değil. Belediye hayvan hakları ile ilgili kanuna göre hayvanı alsa bile, aldığı yere bırakmak zorunda. Sorun hayvan hakları ile ilgili kanunda....
  • Yeter 09.05.2022 17:34
    Yeter artık ya daha kaç tane can gidecek. Başımızda Bu gidişe dur diyecek bir yetkili yokmu.
  • İnsansever 09.05.2022 17:31
    Sokaklarımızı başıboş gezen köpeklerden arındırmak çokmu zor bir şey. Belediyelerin bu konuda yetkisi yokmu. Yoksa köpekler insanlardan daha mı değerli de dokunulmuyor.
Daha fazla yorum görüntüle