14 Mayıs 2022 Cumartesi ülke ve dünya gündeminde dikkat çeken gelişmeleri Haber7.com okuyucuları için derledik.

Spiker: Müge ÇAKMAK

Kurgu: Mustafa ŞEKER

Kameraman: Mutlu ŞAHİN

Tam bitti derken kötü haber
Avrupa'da yapılan araştırma, iki Omicron türünün aşılardan kaçma yetenekleri olduğunu ortaya koydu. Yeni varyant nedeniyle vakaların artabileceği uyarısı yapıldı.

BAE’nin yeni devlet başkanı belli oldu
Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed el-Nehyan, abisi Şeyh Halife bin Zayid el-Nehyan'ın ölümünün ardından ülkenin yeni Devlet Başkanı seçildi.

Erdoğan’dan dijital faşizm uyarısı
Medyanın yanlış kullanımındaki tehlikeye dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, dijital faşizmin milyarlarca insanın doğru haber alma hakkını engelleyen tehdit unsuru haline geldiğini söyledi.

Yine köpek saldırıları!
Köpek saldırıları haberleri gelmeye devam ediyor. Adana’da bir adam köpeklerden kaçarken yaralanarak hayatını kaybetti. Yine Adana’da bir köpek 3 yaşındaki çocuğun yüzünü parçaladı.

Kafede iğrenç görüntü
Kocaeli'nde çekilen görüntüler infiale neden oldu. Bir dinlenme tesisindeki kafede poğaçaların arasında fare gezdiği görüldü. Görüntülerle ilgili inceleme başlatıldı.

Bayram hediyesi: GÖKDENİZ
HDP’li eski milletvekili Ahmet Türk, Kürt seçmenin Mansur Yavaş’a oy vermeyeceğini söyledi. Türk ayrıca, İmamoğlu’nu da çift dil kullandığı için eleştirdi.

Şampiyon kupayı kaldırıyor
38 yıl sonra Süper Lig şampiyonluğuna ulaşan Trabzonspor, bugün büyük bir kutlama yapacak. Akyazı’da kupa töreni olacak. Bordo mavili takımın oyuncuları denizden stada gelecek. 

 

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Dede 15.05.2022 09:02
    Beyin kanseri aşısı. Kirim kinki aşısı açil uretilmeli
  • Gerçek 15.05.2022 08:32
    Grip her sene değişir önceki aşı ise yaramaz koronaviruse özgü değil bu durum artık insanlara korku salmayın yeter
  • Vatandaş 15.05.2022 01:13
    Baz istasyonları köpekleri çıldırtıyor.
  • ucrun 15.05.2022 00:54
    uzun süredir sesi çıkmayan şahin tekrar ekranlara çıkar "8 doz olursanız kurtulursunuz" der.
  • tepki 15.05.2022 00:51
    asilarin ise yaradigini kesin ispat zaten yok idi biraz yarar sonra hafif olur yada belki diye insanlari deney gibi kullandilar para kazanmak icin buna cok ulke alet oldu baktilar herkes asi yapiyor para etmiyor bir anda virus bitti konrol altina aldin oyunu cikti bosuna insanlara iki yil eziyet ettiler deney oldu bakalim ileride asilarin ne gibi zarari olacak o zaman insanlari zorlayan asi olmaz ise is yerine gelme girme diyenler ne yapacak
Daha fazla yorum görüntüle