Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu akşam katıldığı canlı yayında Mansur Yavaş'ı hedef alan açıklamalarda bulundu. Elinde belgelerin bulunduğunu ve Mansur Yavaş'ın siyasi hayatının 3 ay içinde biteceğini iddia eden Gökçek, kendisine yöneltilen "Mansur Yavaş mı Melih Gökçek mi yolsuzluk yaptı diye anket yapılsa sonuç ne çıkar?" sorusuna da çarpıcı bir yanıt verdi. Gökçek, "Melih Gökçek çıkar. Sebebi de Mansur Yavaş'ın sosyal medyada yaptığı kampanya" dedi.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularına yanıt veren Gökçek elinde belgeler bulunduğunu öne sürerek "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın siyasi hayatı 3 ay içinde bitecek" dedi.

"YAVAŞ'IN İCRAATLARIYLA İLGİLİ BANTLARI GÖSTERECEĞİM"

Gökçek, "Sizin programınızda ben bant gösteremiyorum. Ben başka bir televizyon programında Mansur Yavaş'ın yaptığı icraatlarla ilgili bantları göstereceğim. Yalan söylediğini birebir kendi sesinden ispat edeceğim. Millet görünce bunu böyle diyecek" ifadesini kullandı.

"MANSUR YAVAŞ GECE GÜNDÜZ KAMPANYA YAPIYOR"

Gökçek, "Mansur Yavaş mı Melih Gökçek mi yolsuzluk yaptı diye anket yapılsa sonuç ne çıkar?" sorusuna "Melih Gökçek çıkar. Sebebi de Mansur Yavaş'ın sosyal medyada yaptığı kampanya. Gece gündüz kampanya yapıyor" yanıtını verdi.

Yorumlar 27 Yorum Var
  • HakileBatıl 19.05.2022 12:54
    Ben Ankara'da yaşıyorum. Melih Başkandan önce karayalçın belediyede pkk-pekaka lıları çalıştırıyordu AŞOT ta (Aşot AŞTİ nin karayalçın zamanındaki adı). Aşot ermeni kralı demek. pkklılarda ermeni. belediyede bulmuşlar birbirlerini. Biz Ehli Hak olarak Melih Başkana şahidiz. Kafirlerle ne mücadeleler verdiğini. Yarın Huzuru ilahidede şahidlik ederiz.
  • yakup ceylan 19.05.2022 12:42
    bence ankaralının enbüyük ahmaklığıdır meyve veren ağaç taşlanır ben gördüğüme inanırım hizmet olarak yavaş melihin biti bile olamaz
  • zorbay71 19.05.2022 12:32
    ya bı cekıl artık hala bıkmadın mı bı ton borcu bıraktın Ankaralıya oldu olacak ısı kan davasına dok senden sıyasetcı olmaz
  • Vasat 19.05.2022 12:08
    Mansur kim ya pohpohlamayın Melih başkan Ankarayı Ankara yaptı
  • haha 19.05.2022 11:30
    evet ankarayı ankara yapan melih. çöplük içinde sefalet içinde bırakan gökçek haklısınız. hiç de haram yemezmiş bak sen hiç güleceğim yoktu
Daha fazla yorum görüntüle